[The Final Battle lll ] 美國大選情報討論 22

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
睇侵侵好過啦
第17個英文字母係Q
Should be 18
Wait a minute ...it is happening The end of the US corp?
國會衝擊後
自己某程度都已經半縮
Bingo
可能口硬到最尾都要認輸
Sorry btw should be 17 you are right

1月20號
拜登登基

你再口硬都係無用

事實就係事實
Proud Boys are not going to the inauguration and you shouldn't either. Feds are saying that 4000 armed protesters will be there which sounds like a complete load of shit. Take a break from politics. Do something fun for a few moments. Focus on your friends and family. That is how you fix society and change YOUR life for the better.
其實佢係唔想見到拜登條撚樣唔想親自交個核足球比佢

還是真係唔會交比佢?
估唔到依個post仲推緊
咁侵果8000萬fans真係咩都唔做等認輸?
開始啦開始啦
Proud Boys應該唔會嚟
係嚟都16號出咗啦
(以下個人FF:我覺得佢哋有機會收到指令知道發生咩事而唔出嚟加亂個場呢?勿屌 純FF)
侵陣營核心果班
都唔搞落去

下面的人想點搞
但願紅州獨立可以保住一絲文明火種
侵做事唔夠清楚,冇同支持者講清界線,冇畀台灣十月驚奇令佢同國內盟友關係惡化,呢D缺點都限制左佢行動
pompeo行事會果斷好多
希望係咁
God bless President Trump
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞