[The Final Battle lll ] 美國大選情報討論 22

1001 回覆
42 Like 1 Dislike
有無諗過聖經嘅預言其實逐一實現緊 ....
侵有總統權都翻唔到盤
仲FF 4年後平民身份可以贏?
Assange
Snowden
Giuliani
都無

咁講經咩,唔好FF 有得反杯啦
Giuliani 有著落 又冇犯法 唔需要特赦
永遠的美國總統🇺🇸
Donald Trump
2016 - Forever

q咪係假先知囉
聖經從來無為末日定過日期喎
而家美共同左膠話事
民主黨下面D 支持者又大攪文革
呢D先剛開始
分分鐘又係要10年8年亂
同意,根本唔會有great awakenings or revivals

而係末世陣痛係越來越劇烈

所以trump 亦唔係救世主,只係依家班人想捧佢上神檯 ....
仲有唔夠十個鐘
邊個先係最終boss?
真係外星人?
到時恐襲多左 d左膠先會醒
50年後?
美國果邊已經1月20號 淩晨1點

左膠係一定唔會變
香港班有眼你睇
小熊星人
依家就好似耶利米個時咁

一班講好說話嘅先知對少數講真話嘅先知 ....

Great awakening = false hope

Apostasy = biblical fact
出賣公仔會的下場 睇下john wick 3
控制全球組織你都唔知 out到出汁
如果要了解呢個世界有無神既存在

同埋有神的話,點解神唔出手打救世人而任由邪惡既人作惡。

我就無研究過聖經,亦都唔係信徒。

稱得做神,以一般logic推段,神既法則同思維一定同普通人唔同。

但大方向係當你係神,你做左萬物同人,比佢地有生命,有思考,有權力。

正常都會比人類自己去管理佢地自己。

我唸其實呢個世界就算邪惡係統治緊大地,但仲有一方去同佢抗衡,佢都只會搵果一方最強既代表去同邪惡周旋。呢個可能先係神處事既法則。

我唸係當呢個世界無一個或善良既變到好少數時,神先會出手。我唸當時挪亞方舟滅大地應該就係咁既情況。
心水清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞