[Thanks...ROONEY!!!]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1165]

1001 回覆
50 Like 2 Dislike
scholes毒撚格
本身都唔適合做manager

做coach教傳波應該仲ok
不過佢d長傳天才黎 無得學
1個月貨仔
不如叫逆餅啦
對巴沙克舒希攞晒六分已經晉級食花生

結果作客果場自爆真係
叫親呀冰都係高質
屎餅
駁唔到
咁呢個係事實
加利仔應該係佢哋當中既表表者
AT
咁講波同教波2樣野
叫美斯去講波都死la
但加利仔自從敗走華倫西亞後佢批評曼聯好似無再以前咁尖酸刻薄
球迷講波佬永遠覺得無出場個班好過出場就知
曼聯新兵阿麥查奧爾的球衣背面是印上名字阿麥,而非姓氏查奧爾,《太陽報》就指或與兒童人口販賣有關連。

據了解,轉會費達3700萬鎊的阿麥查奧爾(Amad Traore)由職業生涯開始,球衣背面一直都是印著自己名字阿麥,而非護照上的姓氏查奧爾。英國《太陽報》就披露,阿麥棄姓很大機會與兒童人口販賣有關。 現年18歲的阿麥大約7年前與父親Hamed Mamadou Traore、母親Marina Edwige Carine Teher和哥哥阿特查奧爾以家庭簽證,一同從科特迪瓦移民到意大利,惟《太陽報》就引述帕爾馬檢察機關指,其父和其母並非阿麥的親生父母,甚至阿麥和阿特也不是親生兄弟。 足球經理人Giovanni Damiano Drago去夏就曾向意大利警方表示,擔心有未成年球員以假簽證的形式非法抵達意大利。而《太陽報》亦特別指出,阿麥和阿特已被意大利警方問話,不過由於兩人事發時仍未年滿18歲,因此不會對他們作出起訴。同時意大利警方亦要求他們進行基因測試,作為調查的一部分。
點睇Sabitzer
麥佳亞牙麥麥湯
正嘢
無記錯名既話佢阿哥係fm 都係妖人黎,踢意甲薩斯索羅
抽到死亡之組都預奶嘢

開始輸都無咁嬲, 點解要開個咁靚嘅頭俾假希望
不過佢教華倫,唔識講西班牙文都好大阻礙
呀細佬而家去教美職應該冇咩壓力啦
唔係撐摩狗
但佢講呢樣野幾岩
佢都慢慢學Capello走去講波啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞