[Thanks...ROONEY!!!]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1165]

1001 回覆
50 Like 2 Dislike
你聽返就知,唔係讀心,係幫普巴寫左個自傳出黎,成個劇本由細個寫到而家
你咪繼續on99問飽佢囉 唔放廢Lin係冇人要佢呢啲高薪低能嘅垃圾咋, 真係貪佢勁咩
我曼夢劇場唔配擁有全球最高薪既小丑
我最有印象係LKK一加盟我曼佢就即刻批死一定失敗,個陣我記得好多人打曬丁

跟住有個大陸聽眾repost 上去sina, 比人diu到開花,點知笑到最後嘅係何sir
我都批死架

我一路都話佢唔掂,叫佢廢猩猩
如果Ac靠伊巴 文蘇贏到意甲
可以寫入歷史書
當年小弟未上曼區,想知當年呢到d人點睇LKK入魔
你咪繼續幻想佢無人要
由阿冰事件都睇得出你弱智,半場阿冰已經清咗幾球緊要波,你都可以話佢廢

依個好笑
咁呢到不嬲都係咁
普巴(前排未fit果陣)馬 白lin正選係咪都屌左先
呢條on9不嬲都係咁
曼聯新聞 roycesport都有佢身影
講啲野似足天氣狗
百屌總有一日成材(好似係)
光環群組
Vdb、卡雲尼、mata、拜利
係咪都奶佢哋實無死
呢下我都唔撐你啦
本身反個弱智護連手
點知你比起佢黎講仲低質啲

上面明明講左N隊都想要佢
你又講埋啲咩廢到無人收留先唔放
9唔搭8
冰人keep住打到咁好咪我眼光問題囉, 廢Lin兩年嚟一場好波都冇打過你仲盲撐咪仲撚弱智
冰都有人反

名就唔講啦
佢冇人收留係因為佢人工貴得嚟又廢, 肯減人工咪有隊收留
你知唔知咩叫盲撐,一直都話佢傷完狀態操唔返
兩年一場好波都無打過又係吹大咗
上季第一場贏軌四粒,Lin正選
天空體育比7分Lin
季中有場贏鏝,Lin又正選,
曼市晚報、天空體體育都比8分佢
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/man-utd-city-player-ratings-17381580

一場好波無打過?話你用屎眼睇波真係無錯
特西之後都有講輪換好合理
其他幾個屌到開波

你就弱智,對港父鳩post都咁上心
ac個個有部ps5嚟練波
開波前屌都合理,拜上場咁fit
係有件弱智到半場都仲屌冰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞