[Thanks...ROONEY!!!]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1165]

1001 回覆
50 Like 2 Dislike
大力神不了,意假都踢唔掂,用VDB/馬達咪得
-1點贏波輸盤
面對密集出lin,比佢係中間搞破壞,一定失分
好在無120m死追sancho, 如果唔係最水魚就係我地

木狗又贏
依家半價買唔買到
其實Lindelof真係唔差
如果季中乜人都買唔倒或者唔啱價
借個人都冇所謂嘅
深夜波又係真曼出黎嘅時候
半夜搵SOB老母
Eriksen係Inter都踼得好Hea
養生波
打富臨出lin mata vdb都夠做啦
用嗰80m 買grealish 算
係可以行多兩步都唔去個隻
你話個選擇錯又唔係
但你收咁貴理應要試多啲

仲有佢身體機能跌得好跨
結論: 丹麥人是不可靠的
Solskjaer on Shaw: “We know his talent, but it was trusting his fitness injury-wise, having players who can back him up.Both Brandon and Alex coming in have given him a little bit of a push to say 'if you're not performing then I have good options'.” #MUFC
福 最近還好嗎?
尚愛自己鳩衝嗎?

拿, 你咁講嘢唔得架下
我係話如果搵藉口唔比「最多」話比法賓奴遮住條線所以唔比卡叔 但妹個位根本空曬 無話佢唔比卡叔係岩 我果陣都屌佢屌得大大力
之前有一排扮山狗,左邊踩定鳩吊高波而家就鳩衝死扭
d名宿輪住睇下自己班主底線係邊,季初so9,跟住達狗,而家到撚伯
吊高波果排真係屌你福狗 吊唔係問題 但全部唔到位 夾硬比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞