[Thanks...ROONEY!!!]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1165]

1001 回覆
50 Like 2 Dislike
上年暑假都係咁
係幾得意盞鬼嘅
收嗲啦傻西反福黨黨主席
有5個黨員未呀
想太多
夏天應該再追辛祖,木狗同多狗個廢老又心戰
Respect la
敏Ching好小器,jer咁耐
呢到都見撚到天竺鼠
自從轉左木狗咩deal都會放風咁劑
之前費sir時期david gill 做主席就會唔聲唔聲就買左人
Manchester United are in the race for Sergio Ramos as a free agent. It depends on Real Madrid's offer

[@angelomangiante via @mufcMPB]

抬價部又開工
護連手(迷冰)
你連jer嘅價值都無。
Klaas-Jan Huntelaar has undergone a medical at Schalke ahead of a move to the club from Ajax. (Source: Sport1)

haller過左ajax
huntelaar就走人
打富咸有冇得踩草
咪又係Lin
翻去救04啫
halo
其實正常嚟諗申花唔會咁好死最後肯放人
有冇可能係個天價借人條款嚟還halo個心願(純粹諗多咗)
算啦,呢家有卡叔,唔好搞咁多野
咩叫足球搞到佢心理唔平衡
ESPN報道,曼聯領隊蘇斯克查與攻中連加特,正處於轉會的角力之中。

曼聯早前行使了加簽1年的條款,把連加特(Jesse Lingard)的合約延至2022年。不過,這位青訓產品今季只曾為曼聯上陣3次,所以希望在今月離隊,以尋求正選機會。 28歲的他不愁沒有出路,據知馬賽、波圖、國際米蘭、尼斯、熱刺、韋斯咸等球會都對他有興奮

不過,曼聯早前已放走後衛科素文沙,守將洛荷、門將羅美路亦即將離隊,所以蘇斯克查(Ole Gunnar Solskjaer)雖然對連加特的現況予以同情,但害怕一下子有太多球員離隊會影響下半季的排陣,暫時拒絕放人。 除此之外,連加特向來在操練都表現出色,在各方面的數上更不時名列前茅,所以蘇斯克查更想他留下來。

文西落河清新lin上半季有幾可影響到排陣, 有無都一樣架啦

btw, 而家啲新聞是是但但
想知阿連有咩係名列前茅
去意甲啦
好多舊人爭冠
ESPN報道,曼聯領隊蘇斯克查與攻中連加特,正處於轉會的角力之中。

曼聯早前行使了加簽1年的條款,把連加特(Jesse Lingard)的合約延至2022年。不過,這位青訓產品今季只曾為曼聯上陣3次,所以希望在今月離隊,以尋求正選機會。 28歲的他不愁沒有出路,據知馬賽、波圖、國際米蘭、尼斯、熱刺、韋斯咸等球會都對他有興奮

不過,曼聯早前已放走後衛科素文沙,守將洛荷、門將羅美路亦即將離隊,所以蘇斯克查(Ole Gunnar Solskjaer)雖然對連加特的現況予以同情,但害怕一下子有太多球員離隊會影響下半季的排陣,暫時拒絕放人。 除此之外,連加特向來在操練都表現出色,在各方面的數上更不時名列前茅,所以蘇斯克查更想他留下來。

文西落河清新lin上半季有幾可影響到排陣, 有無都一樣架啦

btw, 而家啲新聞是是但但

反Lin唔會見到
咪能屈啦大陸餅
你唔係以為我唔記得下嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞