[Thanks...ROONEY!!!]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1165]

1001 回覆
50 Like 2 Dislike
今晚又上返榜首喎
唔係富咸都贏唔到下話
唔怕啦
車咁廢都贏到
我地4大尖刀 福頭,馬仔,卡叔,綠木 加上關鍵王般奴.. 根本場場大炒,,,,
富咸半場未到已經打少個
富咸紅咗件, 車狗都係臨尾先入到波

7場不勝有5場都和波, 其中一場仲係猁狗
我地就算唔失分都隨時比鏝爬返頭
前幾名啲分咬得咁緊
一失分隨時又一野跌返去四弟五弟
可以預期今晚又比人拍大巴
諗下計點破密集仲好
讓球數 富咸(主隊勝) 曼聯(客隊勝)
富咸[+1] 曼聯[-1] 1.88 1.88

前面啲把握力咁差, 下盤同派錢無分別

btw, 狗會無開AV鄰居, 諗住AV又走場呀
今晚出lin告別戰啦
富咸唔係打少個,軌一定會失分
油王仲唔郁手真係19隊嘅福氣
名宿點都俾下面教到季尾掛, 車狗都唔係爭前面好多分, 我地柒兩場一樣跌返落去

再講都無乜領隊揀, 安76又去咗拖肥, 唔通格蘭/希丁克咩
屌帥
林伯教車仔,達蛇教阿仙奴,朗奴高文教巴塞,蘇斯克查教曼聯

之前仲諗住幾個名叔教返自己母會,林伯教車應該難易度最低
最唔難應該係朗奴高文都搞到咁柒
證明冇嘢係冇可能
巴塞重建唔係咁易
個個攞冠軍攞到手軟
前中後主力又開始老
Solskjær is quite keen on the idea of signing Christian Eriksen on loan until the end of the season as he is looking for a creative central midfielder to assist in Manchester United’s challenge for the Premier League title

[@garbosj via @TransferPodcast]
岩岩87分鐘換木
儲攻中
仲儲咩攻中all in右翼啦屌
有冇有聽何Sir 段片講點解叫普巴打右邊唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞