bmw 218i 全新 vs benz cla 250 二手

254 回覆
40 Like 10 Dislike
巴打又係你既
我又以為自己覆post
呢架嘢係競技取向,舒唔舒適冇所謂
前橫置偈可以做前30:後70,有魔法

咁撚樣叫樣ok?
想問下係I drive 6定7?
應該係7

" The BMW Operating System 7 can also be operated via the iDrive
Touch Controller."
屌個尾燈靚左咁多
衣家入318i要訂幾耐先到?
5月
恭喜樓主
揀咗咩色?
灰色
換m performance豬鼻
即時好靚仔
我都換咗 2000有找
正常玩法, 應該係平時去試, 等promotion入手
師兄邊到換?
想問兩部都一手
318i同CLA250
你哋會點揀?
318i 個價買到250?
如果都係一手,睇你幾歲,如果唔車人,我會揀250
幾時有得拎車?
318i
假設兩個都budge內
我34歲,車老婆多,遲下會生一個
我新車同二手都有買過, 只要架二手車狀態好, 其實揸落同新車無咩分別, 主要係買新車就好多野唔駛煩, 比錢上車就走得, 二手就一定要搵師傅驗清驗楚, 確定無任何大小碰撞, 無流油, 高里數唔好買, 同自己去運輸處攪手續, 如果唔怕煩可以慢慢搵, 買二手車其實抵玩的.

至於兩架車黎講, 外型就好主觀的, 你自己覺靚就得, 但動力上一定係CLA250比較優勝, 所以睇下你本身對動力上既要求高唔高, 如果唔係買左番黎先覺得唔夠就喊都無謂
318i 會坐得舒服D, 但揸個個如果對動力有點要求可能會覺得好無癮
你揸gtr死左啦

不過我同意追馬力唔好揀218,我會建議你上318都好,仲要後座又大又舒服

218好處係跑車樣,平小小,慳油小小(自稱)
tesla真係好癲
性價比一流
今代G30屌打W213
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞