bmw 218i 全新 vs benz cla 250 二手

254 回覆
40 Like 10 Dislike
yes 今日係土瓜灣落咗單 送保險 m seat m belt
咁就買C200囉
X2 今日試埋車,318同218都有試
唔通要相認
我就冇試車
我好夜先去搞,佢六半話架218 m sport 番左黎,就狗沖去試
仲試埋318,但最後因為個天窗同唔想等揀左218

而家開始捻點搞部舊車同新車鍍膜
我諗住去vibrantlize 到整 不過唔知幾多錢
接受唔到 218 , 成個頭大大份8系咁,但又短,個比例好核突

CLA 抄CLS 縮短,已經核突無貴氣成隻龜咁
218更加有過之而無不及

不過靚唔靚好撚主觀,你覺得ok咪去囉
巴打有冇興tg 一齊研究下?
https://t.me/yellowfeverhk
Cla 一街都係,兩年出一次款我又覺得好快變舊,所以最後都係揀左218,可能我要求唔高,218個樣我覺得都唔差丫
最緊要過到自己啫
唔計樣我都覺得好過CLA
Cla我自己覺得唔好坐但甘講實得罪人
屌,以為要望的士佬尾燈
但點都唔夠你個名快
揸落218同318有冇分別?
自己中意咪得

我早幾個月都收咗新318i
雖然156hp、0-100又8秒幾
但係家庭車嚟講夠晒用
218i 車身底d ,轉灣冇甘凳,但直路俾油318i好似一俾油會沖d,不過唔明顯,我捻最大分別係後座,睇你想要大天窗定後座空間,我好小車人,所以218都ok
真係分就後生跑車款(218)同家庭小小既車款(318)

利申: 非專業
218係個車尾出事
咁聽落都唔差,有冇加option
我自己睇又冇咩感覺,同以前bmw唔同囉可能溝唔到女
好似大屎忽肥婆
現貨車冇加,但本身送m seat bell 同司機位m seat 再送一年保險。
最主要冇咩option 想加,要有既都有曬,個display 錶巴連地圖我本身冇咩興趣,加左又多樣野易壞

可能我之前揸golf,有尾我已經好滿足
3肛,垃圾一部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞