NIKE 討論區 [21]

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
依對唔止
enter 到
鐘數唔岩個enter 制唔work
咁賣完了,兩星期前仲見有。
普通大學色, 垃圾皮, 又唔係SB或者合作版
仲要唔好著, SB 入面厚D 同有細細舊AIR 都好少少

係NIKE自己同堆hypebeast 炒狗係度做價, 炒撚到Kobe 鞋都冇喇.
想問下nikehk抽sacai 係咪得男裝鞋揀
Kobe真係好撚可惜
呢對鞋出街打波都真係好舒服又易襯
Kobe條水真係長做長有 nike真係on9
隔離nb 9乜乜十幾前又何嘗唔係outlet貨
9乜乜起馬made in UK/USA, 莆田好似搞唔掂
女裝自己減1.5 個us碼就ok
唔係SB真係要嚟把鬼
想問下dunk low sb 同pro vs 普通dunk low係咪要買大半碼
如果唔係厚舌買ture size就ok
唔該師兄
今日出果對waffle one幾靚
買咗白色 對野幾似sacai
我都幫屋企人買咗對。同sacai ldwaffle灰白好似
係goat睇中對低筒air jordon
但之前未著過,想請教各位師兄,可以係邊到搵到低筒air jordon上腳試試碼數......怕買錯

高筒就著8.5, 但高筒我向來著鬆啲
thanks
之前見過footlocker / 運動家之類有Jordan 1 Low (黃/粉藍/粉紅/純白) 賣, 可以去試下.
行左好多間都無
會再keep住去
thanks ching
試碼啫, 有點黑色, 白色既AJ1 LOW無人買架, 試呢啲
海港城kl應該有
點解Dunk Low原價都係$700但係可以炒到兩千幾
btw 如果買有冇話要買大半碼定係買細半碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞