NIKE 討論區 [21]

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
定價$799 已經知係咩料,同埋隻鞋本應係粗用比人玩板著
Dunk Low Black White 係咪10號補課?
個底全黑邊忽限定
得罪講句,唔係名星名牌效應,啲炒價鞋同outlet啲款好多都差唔多
例如ow aj1, 如果nike自己出對咁嘅鞋
你唔好話AJ1本身已經係因為MJ
笑死 炒唔起係因為對鞋柒 啲所謂潮人不願面對
https://www.juksy.com/archives/107312?channel=40
真係好核突
大貨推低個價咪好, 根本可以出多D貨.
近排bot狗後門狗咁犀利 梗係要做下樣出多啲
懶撚到
又加個logo仔就算
真係好撚冇誠意
所以Sacai 成對鞋大執
Off-White 細節位多到老翻都搞唔掂

係抵佢地多人要.

講真閃電起馬鞋舌要有個閃電先OK
有冇試過人喺fb 收外國佬啲鞋
用paypal 入左錢先 如果唔寄我咪仆街
外國group放supreme dunk 平過stockx成k
但係又驚唔安全
貴果1K 當買保險算啦冇記錯如果佢冇寄貨or 假鞋,Paypal 其實係可以幫你追返D 錢,不過買D 咁貴既野冇謂搏啦
近期fregment要周圍痴人設計整3方聯名
加個logo 轉做藍黑配色就當自己有份
ebay 有藍剔都有驗鞋服務, 但係要用集運
我之買一對用集運運費都係HKD88
新嗰對ts 肥文aj1 睇到佢盡晒力了
起碼有轉返藍黑色同埋加個logo
仲有對Sacai LDV Waffle, 又係藍藍地色.
有冇巴打知stussy af1 係咪同正常af1 size 一樣?

呢啲其實係咪唔會有
有冇巴打試過用buy and ship喺Nike us 買過嘢?
第一次買dunk
著咗一兩日鞋墊個logo就甩 係咪正常
有冇師兄識分舊嗰對Travis Scott Air Force?
正常啦,佢只係幾舊水貨仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞