NIKE 討論區 [21]

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
對overbreak條粗鞋帶應該好難搵
ASOS勁抵 折上折 點解唔送香港
屌係喎,成日add 入cart俾錢先話唔送香港

仲有好多其他牌子都係咁

最戇鳩係佢話淨係寄美國啦,咁我就諗住寄去美國用代運返香港,點知佢就話香港地區嘅asos唔可以寄美國

咁我轉美國地區嘅Asos, 又冇咗嗰件貨,有啲就算有,都唔同左價錢變貴咗
點解dunk low medium curry咁貴
講起DUNK LOW
以前著RED HEMP覺得好舒服
而家著對ACG 覺得個底好硬 唔係太舒服

可能而家著慣BOOST 果D踩屎底
我有一排無買 新年個時見佢有7折去睇啦
揀咗好耐揀咗幾對鞋同rayban 最後得對眼鏡寄到 好彩都夠錢免運費
咁算啦當省錢唔買 最近又有折
見到對metcon5未折$173咋 勁想要
 我著完react element都係返唔到轉頭
早幾年比香港班撚屌免費退貨退到冇香港 同炒iPhone一樣
想問下大家係咩網買波鞋多
想買AJ11 LOW/ AJ1 LOW同NIKE SPACE HIPPIE 04
顏色無乜所謂睇下佢有咩色我再揀
碼數US11左右
正常地唔中
Aj1 low 咩色,外網仲有好多地方賣
對clot想食炒都唔使咁心急 6號先mass release 過幾日可能nike都有得抽
對overbreak undercover 黑 買細咗一個碼us6, 想換us7, 唔知有冇人買大左想換細一個碼 us6?

想問下香港仲有冇鋪頭買到?見online賣曬
想問呢對著fit size or 大半碼?
大半碼舒服啲
其實而家NIKE網上面隻螢光色幾靚
但係無我碼
同埋STOCK X都唔係好識用
係唔係一定要用集運去美國 美國再寄番黎?
我嗰啲送到香港喎
可以

不過stockx個網站咁簡單,寫明哂價錢
自己試下入hk地址,比你落單咪即係可以寄
Nike Adidas 鞋都得?
外國mass release 咪又係抽
抽呢d都抽到厭晒
主要覺得香港nike都會返貨 同埋呢對野外國應該無咁受歡迎 6號之後全世界多貨咗stockx價應該會跌

請問有無人知 邊度有得買黑色個條扁身 絲帶 咁既鞋帶...

去過nike and foot locker 都係得120cm. 都唔夠長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞