NIKE 討論區 [21]

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Travis Scott 合作都唔靚, 應該得白色同黑色好少少.
Pine Green 算平D

Black Nylon / White Nylon 咪平,
Sacai 假貨好似整得唔係好似, 做少少功課再買應該OK.
對對都好硬不過琴晚係goat買左對black nylon
我覺得第一代> nylon 不過真係貴好多
個人嚟講 nylon會簡白色
遲D會買埋白色
我上StockX睇
唔係$2300左右渣咩
有對AJ1 High Black Gym Red想放
Us11,著過一兩次短時間,99%新,鞋底冇蝕(基本上全新咁濟)
但冇盒(拎咗去裝其他野)
有冇巴打有興趣
原來white nylon女裝碼差唔多成5000啱啱出個陣都係3000買返嚟
呢排sacai 升哂價
1 2 代 Ld waffle 除左粉綠係goat 對對都接近6k
Vaporwaffle 黑白仲顛 8k
個價係好癲
手上有6對 ld waffle 1 對vaporwaffle 有D都係炒價買返黎 宜家係顛到如果炒上炒全部都有賺
不過自用+收藏 升幾多都唔關我事
岩岩買左對black nylon 想買埋對white
nylon 不了
我手上都係一二代 nylon 唔識欣賞
Nylon女仔著就靚嘅 自己最鍾意二代灰色不過5k真係買唔落手
大戶我都想有咁多對襯衫
最鍾意一代兩色
不過二代收果時價唔算太貴咪買埋 宜家就算炒上炒都有錢賺 不過自用得個知字 反正都唔會放番出去
有冇ching知呢撻漬有冇得搞?
佢係似原子筆漬 係橡膠個位污糟咗 唔係皮
試過用擦膠同洗甲水都唔work
有無師兄夾nike.com 3件7折?

@donlee0719
想問邊度仲買到Nike dunk low黑白GS
想買對畀女朋友
對air max 傻閪Nike係咪諗住唔派喇
有冇人着過nike x undercover react presto?覺得好唔好着?
點解vapormax2020 總未有平
谷收啦 1800 2000range
Ps7 有冇今次Skepta x Nike 系列?
依家香港仲有無邊度可以買Flyknit Racer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞