NIKE 討論區 [21]

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
Stock x會唔會有假?

如果買既係超新款既dunk會唔會機會細?

買左對Vaesity Red UNLV
一定有假
多數話買左好多次都無中伏個班根本就唔多識睇
宜家仿真技術真係勁左好多⋯
goat 啦 stockx 個價貴到同goat 差唔多
分唔到就當真咁著
依對香港係咪未有得買?
非SB 非PRM 既DUNK, 好似依家對黑藍, 根本係cheap 野,
皮又差, 冇air, 真係最多比一千.
食炒買隻SB 起馬厚鞋舌同粗鞋帶加靚少少既料.
早十年左右 唔理咩色都出 一個月幾款 出到爛晒 掉兜都冇人要

跟住隔十年又repeat一次扮潮物?
講真依幾年, 係得SACAI 兩款署waffle同off-white rubber dunk 算係半隻新野又唔算天價既鞋.

其他都係AJ 134561113, Dunk, AF1, Kobe, Air Max 都係出完又出.
Kentucky同Syracuse上到4000真係誇張 加多幾舊買對Sacai Ambush dunk high仲好
Ambush dunk咪係唔值4千幾高筒個tick突出黎皮靚d
個swoosh都差好遠啦 你咁講大部分鞋都唔值啦
除左個swoosh 真係同對outlet 貨dunk low黑白色差唔多 ambush個墊又唔係sb既zoom air
有冇ching有Vapormax下一代消息
今代真係完全買唔落手...
啲員工自己都賣假
你話信唔信得過
AMBUSH個兩隻色都柒到飛起
買d一個月內出既款會唔會好d
sacai waffle
食炒入dunk low 暫時最好係3000 價位既 Dunk Low SB atmos Elephant
有無巴打知鞋帶頭個舊膠甩左有無得救
佢無痴埋口 穿鞋帶個陣一抆就甩左
買過條新啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞