IGN評出史上最出色 RPG 頭100位

320 回覆
7 Like 19 Dislike
有DIABLO2冇DIABLO3

屌你老味佢擺D3上去我飛去IGN總部搵屎掟鳩佢
咁舊既作品玩過都唔記得曬啲劇情

TO 系列唯一上榜TOS 竟然無TOA

自膠 重有隻tov

TOV真係咁多隻入面最完整+靚故事嘅TO
啲女角又正
不過我最鍾意都係TOA/TOB/TOL

Tov個終章
zelda breath of wild 評分98/100 喔
去左邊

依個榜任天堂無比錢

一冇俾錢人就上唔到榜
呢d排名睇下咪算 評核準則個個都唔同嫁啦 年年都有呢d排名 勿認真啦好嘛
undertale

D3留返黎堆田算啦
咁舊既作品玩過都唔記得曬啲劇情

TO 系列唯一上榜TOS 竟然無TOA

自膠 重有隻tov

TOV真係咁多隻入面最完整+靚故事嘅TO
啲女角又正
不過我最鍾意都係TOA/TOB/TOL

Tov個終章

都係傳統TO式收尾啫
Persona 3 4 5有實力入到咩?
Witcher 3 世界第一

Kingdom Heart 都冇 有 mon hunt?
02,04除咗賣名氣之外仲值得上榜?

on9

講事實都接受不了
難怪你需要愛

on9?d2比d3 好十億倍
FF得個五十幾位........
FF得個五十幾位........

FF7
witcher 3贏skyrim已經唔使睇

無可否認啲mod 可以屌打witcher 3既

駁唔到
聖劍傳說2

我覺得3 正啲

都正

3全部角色爆曬
Chrono Trigger
ign
Persona 3 4 5有實力入到咩?
黃金太陽 烈火之劍 皇家騎士團 想當年gba真係好好玩
Persona 3 5有實力入到咩?
有無人玩過哂
岩岩數左數原來我淨係玩過13,4隻
明明好多都係好常見既GAME
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞