一人一個溝仔小技巧

433 回覆
213 Like 22 Dislike
其實好多女仔都係想有個人錫佢啫
對得耐 佢仲愛得深過個男仔啦

男就越耐越淡
女就越耐越深
個問題就係呢度
個女仔會鍾意個男仔係因為男仔做咗啲嘢令對佢好
咁即係只要其他男仔對個女仔更加好
個女仔就會鍾意其他男仔

男仔唔同呀
好多時就算條女唔鍾意個男仔對佢好差都好都會繼續中個頭埋去
如果唔係邊得嚟咁多兵
正想Po呢張
傻鳩❤️
咁你拍拖嘅動機變咗只係想有人錫而唔係鍾意嗰個男仔囉
噉你求其搵個Sugar daddy都得啦
大把女仔都係男人不壞不愛
無論男定女都係感覺行先

其實好多時一個感覺唔啱嘅男仔無論做幾多野都冇用
淨係覺得好煩想好想完

當然 唔包括本身娘娘格嘅女 佢唔想定落嚟 想多人中意係本身性格 唔關性別/其他人事
咁如果你話感覺行先都好啲嘅

我記得我之前追一個女仔
同佢傾偈佢話鍾意對佢好嘅男仔
即刻果斷斬欖
咁就係不斷對佢好先叫溝
人哋對個女仔好 你咪再出多兩錢肉緊
唔通咁易有女自動送上門咩

比你溝到啦 條女只會越愛越深
通常條女唔再愛你
都係因為佢feel到你唔care佢先散
屌好中point
唔想好似湊女咁
哩個post 有幾多個真絲?
你想做嘅野
諗方法令佢講出口先
全部有棍小妹
希望多啲女仔係以感覺行先
而唔係當自己係拍賣品咁邊個俾多啲照顧就同邊個一齊
呢啲通常被friend zone
顯露出自己弱少的一面,然後故作堅強。好多有同情心嘅人都會想幫你,呢個係人之常情。之後你要比佢感覺到,無左佢,你會好無助,好無力。咁佢就會慢慢成為你的心靈支柱。

進行到呢度,就差一件令雙方感情昇華的事情了。最好是在雙方沒有言語交流下互相默許時,慢慢結合一起。

以上是草屬性的攻略技巧。不適用於ons。感謝收聽。

利申:本人沒有任何戀愛經驗,此段文字,純粹吹水。請不要盲目亂試,後果自負。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞