一人一個溝仔小技巧

433 回覆
213 Like 22 Dislike
約出嚟傾
你話邊日去佢嗰頭 搵佢食飯
前提係要知佢住邊
我都唔識 啱啱好嘅身體接觸囉
出幾次之後問佢凍唔凍摸下佢手
摸幾秒好收啦 等佢自己諗
我覺得女仔扎左個靚嘅頭會好有吸引力
咁係本人犯賤

好聽啲鍾意挑戰
其實都係要投其所好 多d觀察/問下佢鐘意d咩
搵下有咩共同興趣 唔好變左有你講無佢講咁
當然你唔係打開機睇開波係好難短時間內了解到 咁咪留意下佢睇開咩動漫/劇/電影 聽咩歌手 平時出街有咩活動會唔會行山咁

如果一開始唔熟覺得好難搵共同興趣 咪講多d日常生活野 例如話嚟幾日好凍呀係屋企拎幾張被都唔掂 雖然嚟d對話睇落好無聊 但咁先容易keep到日日都聯絡
知道大家立場一樣又可以傾下政治新聞 或者share連登post笑下都得
但留意返,係第二同第三階段係最critical嘅period,尤其如果對手係自信男,條thin red line 拿捏得唔好嘅話,自信男好多時都係呢個階段quit,因為以而家個market,好多時一個自信男其實係俾兩條女follow up緊,只係暫時做唔到決定住,只要其中一位做多啲,而另外一位做小啲已經會影響咗條仔嘅決定,所以砂糖同屎嘅份量要控制得好好。
老濛係咪仇女
唔係
你約人出去食飯要人AA,如果個女仔真係堅持AA或者爭埋單,佢100%係想friendzone你大家無拖無欠其實約人嗰個請都係基本禮儀,男人就係咁西蠢以為咁樣就可以試到條女係咪港女,其實你請完佢,睇佢會唔會請返你某啲野(例如飲野,睇戲或食糖水),咁樣先真正試到個女仔對你有無意思同埋係咪一個會give and take嘅人,而且咁樣仲有機會比個女仔約下次,話下次請返你而唔係大家肉肉酸酸第一次約出黎每人$89.5,比返自己個餐咁
好agree你邊會咁核突講AA,同埋好似拉遠咗距離。正常識做少少嘅女仔可能都係請番你飲野etc
會,覺得好man同好上進驟眼已經高分過肚腩隱性肥仔/痴肥/竹條型
幫你elaborate: 除左外表,都要返少少內在既
外表:內在比盡8:2啦
靚女有腦好過靚女冇腦既
不過靚女冇腦vs樣衰有腦就梗係簡靚女
顯示你唔係當緊佢atm,如果係想認真發展既男仔 會認定你掛
睇得出你真係好唔了解女仔
但真心呢d招數淨係對傻仔有用
同埋我都幾肯定咁講呢d招正常人中1-2次
就會識避

利申 中學賴過一次 從此發誓唔會再中
Btw絲打如果你咁樣做開
都希望你收手
請餐飯就atm
係呀,可以試到識唔識做都好重要錢根本唔應該係個主要concern,香港地正常後生仔有工返,會唔會貪個一餐半餐
好啦
多謝你嘅意見啊
好似比人點醒咗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞