一人一個溝仔小技巧

433 回覆
213 Like 22 Dislike
咁又唔好爭起碼要知進退,爭嚟爭去好難睇
暗黑兵法
約佢飲野再上房互含表白
溝仔pist同溝女pist比 認真咁多嘅
查hand cream 個陣
搓埋男仔兩隻手
應該無幾多個男仔頂得順
但男仔有係你個樣ok就中意
唔中意你個d咪覺得你好進激
如果唔鐘意 應該連呢個機會都冇 你都唔會同件豬扒行咁埋啦
Lm
都係睇外表先
心機台
女人好恐怖
要睇下佢平時睇啲咩
同佢出街時講好凍,睇佢識唔識比外套你
正常對你有意思,自己凍死都會除件外套比你

有意無意有少少身體接觸,但唔好太over,
廢時嚇親佢,令佢以為你好鍾意佢
但其實只係慢慢拉近大家之間嘅距離,

講嘢果陣要望住對方雙眼,當然唔好無時無刻都望,
只係對方講緊嘢要尊重佢,同埋有多啲眼神接觸,
會更加易同對方傾訴更多,令對方對你嘅防備心冇咁高,

衣食住行四方面入手

從衣方面,可以問吓平時佢買開咩衫,鍾意邊類型,
如果你見佢平時著得都幾smart嘅,正常就可以扮吓話鍾意果類style,但只可以一句起兩句止。
如果你鍾意果個係一個頹摺style 嘅,你就可以當講笑咁話:下次放假一齊出嚟幫你改造吓啦,最後記得要笑一笑。只限於你鍾意佢,佢又好似對你有啲好感,廢時比人屌收兵。

如果大家係翻工嘅,從食方面就可以,
有機會就話冇人同你食晏,睇吓對方會唔會主動講一齊食(只適用於兩人,而家有限奶令更加易入手),
當然啦,你要睇埋對方有冇約其他同事,
你唔會見到佢約咗人,你都走去約佢食嘢㗎嘛,隨機應變啦。

從住方面,了解吓住邊呢啲係基本,如果你住大西北,佢住東區就,冇得一齊收工,
咁就比其他人缺少咗一個機會相處。

從行方面,了解對方平時做啲咩,如果佢係outgoing嘅,
你當然都話自己outgoing啦,咁咪有機會一齊放假出去囉,當然啦,你唔做開運動,你出到去就收下把死人口,唔好喺佢面前講咩:好攰啊,人哋聽完都得啖笑啦。
如果對方好摺嘅,鍾意匿埋喺屋企,咁你咪話得閒帶佢出去玩吓囉,呢個只限於佢都對你有興趣嘅人,對你無興趣嘅,你約條毛啦。
如果佢打開機,你又對呢方面有啲認識,咁就完美啦,你比其他女仔更有機會收服佢。到一齊打機果陣,就算你係勁過佢嘅,都要扮到唔係幾識玩,男人最鍾意就係呢種小鳥依人嘅感覺,一嚟可以扮勁教你玩,二嚟又可以滿足到佢哋以為自己打機好撚勁嘅心態。

男女之間就不外乎呢四樣嘢,凡事就唔好去到咁盡,
橡筋拉得緊都斷啦,你女仔嚟㗎,要識得收放自如,
唔好以為人哋老馮都會遷就你。
想得到人之前,汁汁自己個外表先,連你自己都唔去增值自己,不論外貌定內涵啦,到最後咪就係會分手了事。

男人用邊度諗嘢唔洗講你哋都知啦,當你得到手就唔該keep住增值吓自己,唔好以為得到手就唔會走,
男人見到女都會扯旗㗎啦,係差在佢忍唔忍到,
不過多數男人口講就話忍到,到最後係點大家睇吓啲新聞就知。

最緊要係雙方都要為段關係做吓嘢囉,唔淨係一方面做,另一方面就負責接受,無論一齊咗未,追求緊定點都好啦,互相尊重、配合吓對方背後嘅出發點,好快就會成功㗎啦。
任劍牌白雪仙紫釵記,劍合釵圓都有教

佢邪彈個波璃瓏笑窩張君輕輕碰
都唔係咖
搞笑都會 又時性格啱又得
傾計嗰陣加句 「傻佬❤️」
認真答:條仔覺得你屌唔過,響佢面前吹潮都冇用
認真 成日出街都見到又肥又醜嘅都拖著條仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞