無份出首期係咪唔應該比任何意見

317 回覆
25 Like 497 Dislike
隻臭閪撚會自己買咩
啱呀!比著我諗到其實近佢父母反而會支持 地段又方便 每人供一半最好
關你咩事姐,男既肯比錢,女既又唔敢出太多聲,人地兩個夾得嚟生活得舒服咪得
都唔係演繹 事實上就係咁
條女無出錢又要比意見 on9
見你講將軍澳南都知你唔係好識,你都係唔好多爹
口語變調
草係第二聲,「儲」錢個「儲」口語變調係第五聲,草字音義都唔啱
用草字同用挽字無分別
條仔都唔係在意錢 問你好唔好住嘅意見之嘛
唔係你出錢講乜春投資價值
除非佢屋企人都覺得搬離佢屋企係可接受 如果唔係係一定會咁諗
死港女 咪又係睇中將軍澳係私 長沙係房協
有心做功課 LIST 2邊好壞署出黎
覺得 覺得
你做過功課就知點解你條仔係正確
我個邊咪係癡奶奶(姐係我同老豆老母),陪月員都唔洗請,平時又煲埋佢地湯,有咩事行開行埋我地都幫手湊住。我地都係無佢地屋企鎖匙
你比人屌咋 收皮啦
死港女 咪又係睇中將軍澳係私 長沙係房協
有心做功課 LIST 2邊好出黎
覺得 覺得
你做過功課就知點解你條仔係正確
8舊水 比1成首期
你地搵好多架咩? 過多壓測仲要供得起?
搵咁多得80萬首期?
多謝大家既意見
我男朋友有提出過寫埋我名, 係我拒絕左

我就係正正唔想做有d人所講「老馮八婆」
先係到問「應唔應該比意見」
如果我係死臭雞貪錢自把自為既話 我根本唔洗係到開post
係到都知lihkg開post好易就比人spin到去做雞啊八達通個d

只能夠話我同佢年資月薪差距大 亦都唔打算再係到解釋咁詳盡
我男朋友知道我係咩人就夠

我會同佢略略提出我既concern 我亦好清楚莊閒
付出成筆錢同最終話事權係佢到
希望呢個post可以完 最後 多謝多次大家既意見
算啦 連登好多葡萄撚
問你又唔柒講,一陣唔鐘意屈屈埋埋又一次爆。
你適合單身呀,分手啦,八婆。
佢男朋友搵得多咋 條臭閪係0貢獻
咁你收收皮先 你連比意見既資格都無
聽落兩邊都醒,其實照咁睇,你本身都唔駛上黎問意見啦。

不推文回覆
提出落埋你名?唔駛你供又唔駛你比首期

樓主我好想識你男朋友 佢鐘唔鐘意男人

Btw 樓主你真係汁到啦 對條女好到咁 睇實條仔 應該搶手貨黎
好似首置先免稅喎
唔好立亂加名呀
結唔結到婚都話唔埋,比你男友買返自己鐘意地方算啦到時分左手,要賣樓買返長沙灣仲煩
總有人係咁有錢然後又錫老婆
唔想佢出錢想佢照照服服
成班連登仔酸到
總有人係咁有錢然後又錫老婆
唔想佢出錢想佢舒舒服服
成班連登仔酸到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞