無份出首期係咪唔應該比任何意見

317 回覆
25 Like 497 Dislike
多謝你既意見
將來既野大家都無可能100%講定
投資失利更加有可能比人怨一排

講到底d錢係佢辛苦草, 佢應該有最大權利去用筆錢
我都會認真同佢傾一次
同埋佢鐘意長沙灣一定有佢既原因, 我會嘗試了解多d長沙灣個社區
多謝大家既意見
未住過TKO 真係要入去行多幾次先好買樓,除左人口交通問題,TKO 既男人,都係好早就光頭架!!!
咁你講你老母咩臭閪
標題淨係講男友畀首期,誤導人哋以為係一齊供
咁你真係一句聲都無資格出
除非你夠膽理直氣壯講句:「我有俾你屌㗎!」
我成句收返同寫道歉信畀你
睇字都睇到陣臭閪味唔好意思
潛台詞係如果有都好

睇老爺奶奶好唔好相處
好嘅可以住近啲多啲番去食飯
唔好嘅住遠啲,多個藉口番少啲

同埋住得近要小心你男友俾鎖匙佢父母就有排煩
八達通
樓過3年SSD 就可以賣架啦.
到時自住樓升值. 咪賣左佢 買第2間大D
笑撚死 臭閪港女從來唔會認自己係
無出錢就收撚聲

咁多野講 飛撚左你
搵個一齊出首期既買豪宅
理閪你
又唔係一齊住,間中上去食下飯吹下水都咁難咩
若果你話係既,你真係唔好結婚算,盞辛苦
咁不如睇下東涌樓
依家跌到咁,800萬買到700幾尺
又大又易升值
意見可以比下 但接唔接受佢話事
自己講唔好意思
不過佢提出就當好
真,市區2房近屋企人唔要,要新界1房
可以照比意見
不過講完咪算
其實TKO 一到春天濕到痴線......長沙灣交通都OK 方便
而且住近屋企, 食飯又可以痴屋企, 慳好多
長沙灣就腳好多
如果你可以忍到一世都唔講嘅話,你可以選擇唔講。如果你冇信心的話,咁就真係要講。如果唔係第日你男友會勸你點解嗰陣時唔講。而且佢問得你,就係想聽吓你講乜。去到最後,學你話齋你自己又冇份出錢,其實佢都唔一定聽你講。

講開又講,樓主咁有信心住喺男朋友屋企人附近?祝你好運。
將軍澳比狗住,你男朋友係岩既,你錢又無出就收一收先
你使唔使起晒槓
我邊有話間中去奶奶屋企食飯吹水好難頂
喺我角度痴自己老母就係執到 有咩問題
痴奶奶我完全唔覺得係執到 不如話係無感覺
利申我已經結婚 有去奶奶屋企食飯兼買咗樓自己住
長沙灣翻新緊點會低過將南
想住靚啲就認la

長沙灣location贏太多
但要俾十年時間
將軍澳南比你想像中唔方便
不過打大風果時好彩既話有得落街游水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞