無份出首期係咪唔應該比任何意見

317 回覆
25 Like 497 Dislike
置頂咪講撚咗, 有提出落埋樓主名囉
生活費 + 家務 都唔撚夠供樓貴啦ON9
免費畀你住, 做家務係應該啦 DLLM
如果唔係, 我請個賓賓好過啦

講到底, 都係塊閪值錢,完。
寄生蟲
首置先有得免辣稅,你知個可?
第時樓主想買多層,啲稅你俾啊?
人哋樓主男朋友愛錫女朋友
都可以講到咁
咩免費俾你住,又咩清潔工
一睇就知死毒撚
有份供 = 有業權, 常識黎, 我唔多講
咁點解叫幫人供樓?
而冇份供都唔係免費係度住?
咩清潔工果啲, 係你將"做家務"擺上枱咋

一睇就知係臭西港女

利申: 支持男女平權
你連人講緊你乜都未撚識分真係弱撚智到笑死人
仲有咁多咁撚多人都俾樓主標題誤導,你又衝出嚟話無?
仲好意思問返人誤導乜?使唔使我捉撚住你隻手教你寫字咁撚弱智呀
再講多句,你覺得樓主無誤導人,但好多人都係因為覺得樓主有誤導先屌,咁到底係屌得有道理定無?有道理但你又睇唔到邊度有誤導無道理即係果班都係你口中嘅鳩屌啦
睇下你點撚樣理解你自己個閪腦先
長沙灣果堆房協私樓兩房全部8-9球
無筆直買番將軍澳啦
比意見有咩問題 最終決定權係佢度咪得
換個情景,有個男嘅話請女食飯,女嘅唔比得意見?
呢度啲友。。講到比意見就係臭雞。。原因係佢比無錢,請佢食乜就食乜。。。痴孖根。做一世毒撚啦
結左婚有份供 有冇名都有業權分架
仲有做家務係本份嚟唔通供樓就唔洗做咩
佢可能係咁, 洗隻碗當供咗樓
我就首期同男朋友一人一半
供就佢供哂 我都係比d水電煤咁
但買樓個陣佢都係問我意見多
睇我想住邊到 都係因為我都有份住
大家要有商有量先得咖
睇完D回覆,乜原來咁計教嫁咩
我未結緍,前排買樓無落女朋友名得我名,一齊供佢又有份比首期裝修
正一廢西
結左婚
大家一齊供
我都會好願意加返女友名
未結婚就不了
咁梗係兩房,兩房最有價值
一個市區,一個新界(偽九龍區)
一個實實在在生活區,一個偽中產區
點睇都係長沙灣個價值高D,
如果講校網,兩個都垃圾,但長沙灣好少少
你有錢返私校,返九龍塘九龍城又近D
乜鳩都唔識學人講升值潛力
樓上啲人談婚論嫁未,乜撚都計得咁清楚咩有商有量從來係一件好事,樓主連過份都稱唔上
如果佢真係純粹諗住買黎得個住字咁白痴既
由佢自己揀算吧啦
你努力儲錢為自己投資
吓?
你講到「貢獻」係至少要包埋一齊供樓先咁
將軍澳啲樓外牆靚咁多,同frd 講威d麻
長沙灣咁核突,想我俾人笑咩
俾你男友contact我 拆散你哋 你就冇哂煩惱了
你條八婆原來心入面唔撚妥我; 上網唱鳩我。以後唔使搵我。
我唔會同你登記。你今晚食自己喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞