2021 CityU Taught Master

951 回覆
10 Like 36 Dislike
有無人5月尾報P78,6月頭in,到而家都未有offer, deadline延遲到6月30🙄
恭喜哂 黎緊都in 希望好似你咁好彩
P53 出offer 未
4月中報 到而加乜都冇
有無人知,如果city唔收,status會否轉rejected?
收唔收你都會有email叫你check system
入到system先至睇status睇吓收唔收
唔收會寫Reject
thanks
P70 under review
希望你地得啦 多d hk人做同學好d..我係6月9收OFFER 打過去8過
原來自己都係2ND round 先俾佢地收
所以2位可能要等第3round先confirm到... 好過我同事啦佢1月左右報到而家咩都冇,佢成績都有2ndup都唔算好差瓜(雖然我地是同一間野雞)
補充一下 果次去in fellowship時見到p53 最少己收左8-10個hk人
有冇報埋其他學校?
Poly MSc IT 好似 fellowship 位多d
越早報 機會大d
上年我三月頭報, 三月尾就有offer
岩先check返 reject左我
可能我gpa真係太差
巴打加油
同是天涯淪落人啊巴打
巴打仲有報邊間
而加我真係等食n手飯
我都有報data science Msc 但唔係city
但我都係想專攻programming 多d
不過點都好啦,可能我今年收皮要做多幾年野先得
唉 我都等緊P70
有冇人報咗p63
啱啱grad gpa得2.5
僅僅second low唔知讀唔讀到
之前其他u啲deadline懶理全部miss哂

呢科讀唔到就要搵工了
報咗 未有回音
zoom in?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞