[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(22)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
去食個飯都係1-2個鐘嘅事咁係咪可以幫襯美心食藍店又唔係兜口兜面撐警叫你黃屍

你自己唔介意你嘅事
每個消費者都有佢嘅堅持嘅

反甲果張口同鼻拗就算
呢張無得賴啦

我fd之前幫襯過佢幾次,都覺得佢態度有問題。
遲到又唔出聲 ,到左先知上一個客仲係到。
唔好意思都無句,我朋友等左半個鐘

不過再加埋呢幾張圖 真係有圖有真相
如果俾幾百蚊去整甲,仲要受氣的話
我勸各位絲打去前三思
自問指甲唔會斷 唔會崩 唔會walk in問今日有冇位既絲打 可以去試下嘅

追下post都知仲有好多性價比高又友善嘅甲師等緊大家
店主一直無回應自己態度問題 不斷話有人做佢 全部人都係想做 咁多人講佢都係為咗做佢 完全冇諗住改善自己檢討下 反正我一定唔會去貼錢買難受
請問有冇邊間可以延長又會有啲自然顏色?最好就自然磨砂色

上星期去尖沙咀一間整,中晒伏
知我第一次整,ig寫明俄式修死皮,點知去到剪幾剪就完hea 9我番屋企自己慢慢剪仲好
整之前無睇文 伏咗
店主可唔可以出嚟回應下
冇人會特登整反自己隻甲去比麻煩人
等個甲師 「執屎」囉 你估隻甲有任何損傷自己唔痛咩
咁反左甲都係意外啫...唔想接咪直接話唔做
講撚到人地係有心比野你做咁
個客有責任心想講比甲師知有反左隻甲比個甲師預時間/心理準備整
反而個客比甲師公審痴撚線
佢講野個tone好似佢笑別人看不穿咁
甲師就返個客人對手嚟修唔係基本咩
咩形都係要架啦 關佢修邊種甲形乜事
明明指甲post都大把絲中意梯型甲個啲
整出嚟既甲真係咁有水準既 驚咩係連登比人講
人地個重點係佢甲型參差不一,唔係唔係尖圓就吊 佢識唔識閱讀理解
會咁樣屌嘅係識嘅FD?
正常人都唔會咁講野呀?
冇話唔得嘅
不過唔想俾人咁話會避免去呢啲鋪啫
咁私下就唔會俾人po上嚟
覺得唔需要加密 ed正一含家產黎
隻手指公咩事
其實正版nail land 係藍定黃?
我幫襯過幾次完全feel 唔到,所以而家唔敢幫襯住
Sorry 唔記得左不推文
最近去過 整得好有心機個型都修得好好
有冇絲打整過lkf_top_nail
見佢好似開左好多年
或者屯門有冇邊間好介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞