[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(22)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
佢啲死人語氣好似欠咗佢咁
仲要睇圖啲客幾好態度
對住客要收錢都咁撚閪格 真人實好惡頂
真係有料個啲美甲師反而多數nice/起碼正正常常先
得你做過服務性行業咩 屌客我都試過,但要合理先得架
遲到/放飛機慢慢屌冇問題
反甲都要發洩?真係唔想做咪直接講聲唔接反甲客囉
你對佢咁有信心既 咁撚閪格既閪鋪你都幫得落口 你真係有料到嘞
有follow 佢ig 日日乜柒都可以屌一餐
好似啲好耐無俾主人拎去散步既細狗咁
乜柒都可以吠餐飽咁
佢自己都認有post無老屈 日日屌客唔憂做啦
到底性格幾差先會咁樣
佢自己咁揚 怪人?
無啦啦做佢咩 緊係有仇口先做佢啦
俾佢閪兩閪條氣唔gur 做鳩佢好合理

所以話呀 做得呢行一對一對客嘅一言一行都好重要 當初唔好咁閪咪唔會出事囉
結論:咁閪呀啦 而家抵鳩死
利申 花生友角度
俾朋友做 可以想像到平時幾多人唔妥佢
第一次留言就有花生食
呢條友咁撚煩嘅 入嚟想睇絲打分享
一講呢間鋪 就全部打手/大仇口
呢個世界咩人都有
我親身試過無得罪過某個人 但俾佢係背後中傷

可能真係店主性格易得罪人 又或者真係有屎忽鬼中間搞亂檔都未定 or both

利申 唔係同店主護航
我就係俾佢放上ig story屌ge其中一個
再次歡迎店主見字上黎連登指甲post反擊
搞清楚先,我只係以事論事。我有睇開佢IG,佢整甲啲圖睇係唔差,只係未遇到我想整嘅款,加上地點有啲遠,一直未去過幫襯。

再者,就算我去整個甲都係2-3個鐘嘅事,佢平時喺IG點屌都好,又唔係兜口兜面屌個客,都唔明點解就算幫襯過嘅絲打,要即刻自己擔定櫈仔坐落去認頭真係好好笑⋯
而且尼度啲人上至神枱「B字頭」,下至其他唔出名嘅甲師都比你哋拎出嚟鞭,如果你哋咁高要求,不如去自學自整啦,又唔洗受人氣,自己慢慢整,整到200%完美都得啦,何必要咁委屈呢?
偷開舖其實無問題
斷甲walk in 又要俾你話
唔係林鄭條友洗斷甲?
咁叻唔可以Walk in嘅唔好開啊笨
傻西
其實呢度啲絲打鞭親都有原因 唔係亂咁鞭人
收人百幾蚊整啲垃圾出嚟 基本功都未練好就開舖 做爛晒香港美甲市場 唔抵鞭咩?
我自己整到嘅話全港美甲師收檔啦
俾成幾百去整 要求高啲都唔得?

其實冇人鞭h字頭整甲核突 由頭到尾都係講緊佢啲閪語氣
你咁鍾意俾人係背後po story鬧咪自己去book爆佢個場囉
啊太遠幫襯唔到呀?好似啲藍屍咁?

冇需要繼續呦 你越呦 呢度絲打就越反感間閪店
連登就係咁 唔鍾意咪quit連登囉
btw完啦不如推咗成幾版 想睇翻啲靚甲
當店主冇講大話先,佢幫frd整係友情價
之後先至係投訴個frd俾少少錢就要呢樣要果樣
依度只係討論區,大家只係發表自己嘅意見,作為客人可以講下唔同甲師嘅嘢,從而推介其他客人去整/唔整
都係有客人覺得間舖閪,同其他人講唔推介去,又唔駛咁多護主犬嘅
同埋甲師追依個po做乜姐,實有好評/差評,唔駛咁認真,會幫襯你嘅自然會繼續幫襯,唔會幫襯嘅理得佢地話乜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞