[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(22)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
反甲去整返啲甲都要比人擺上ig story屌 係香港做人真係難
係囉 所以佢識嘅frd就唔係客?
而家龍門任佢擺
屌自己frd會唔會係咁樣屌 自己frd喺business wts搵佢 牽強咗少少喎 frd一定有follow ig啦 點會係屌緊frd呀 當邊個傻
咪係囉 唔好咁癲啦
係自己ig屌下人又唔得
係咪要寫日記發洩先唔會比人周到
咁個客崩甲有咩錯喎啲指甲咁脆我想㗎咩
呢個真
同埋始終會驚 原來煩到佢執手尾
佢就會咁大反應講埋dllm
其實你係咪就係店主口吻咁似嘅

佢不嬲都好大反應
私底下又唔鬧得,擺鋪頭IG又話公審,兜口兜面講又話態度差⋯咁到底工作上嘅不滿要去邊度發洩?
我自己做零售,有時遇到西客都會係IG屌幾句,正常都唔會同客FD到有自己私人IG喇,我覺得拎埋人哋私人IG出嚟咁做真係唔係幾好囉。
私人IG呻下都要比你哋話,遲早迫死哂香港啲美甲師
西客就話姐
問題係個客反甲都要鬧 都要不滿
我自己都做服務行業
如果下下都呻真係變咗無病呻吟
不過鋪頭ig都有密友list係咩玩法
可能方便佢又屌下人
依家問題係,人哋擺係私人IG唔係鋪頭IG都要比你哋拎上嚟屌,擺得私人IG即係唔係比客睇嘅,點解要比你哋屌先?
你都做服務業,咁你都唔會同客FD要比埋個私人IG佢呀?個客都唔會一嚟幫襯你嘅時候就寫明「我係西客」,一定會係發生過1/2/3/4/5事件咁累積出嚟,或者係幾個唔同嘅客發生同樣嘅事,當累積到咁上下,你都會想搵地方屌一屌,等條氣順啲啦?

利申先:我有睇開佢IG,但未幫襯過。
個店主咁撚閪嘅講真
唔關係邊公審事
係個店主咁樣就屌人老母
個人咁閪容乜易唔小心得罪佢唔知比佢點鬧
唯有避免去搵佢整
Frd又爆佢 close frd客又爆佢 全部都唔同人嚟 可見佢人格有幾閪 幾得罪人 係咪應該審視自己 而唔係不斷反駁死撐 可以屌 但唔係無理取鬧咁屌客 乜都要屌一餐先安落 呢啲真係閪女人嚟 一定唔會搵佢整
咁唔3-4星期去換甲都係客嘅選擇嚟,唔通要綁架/求個客返嚟換?我覺得好多人整甲,唔係個個都3-4個禮拜就去換甲,我公司就有一個,仲要次次比我屌先去換甲,因為我嗰行成日都會比客見到隻手,啲甲生太多出嚟其實好肉酸,佢次次都要比我屌佢再唔整,就以後唔準整先肯去換。

頭先樓上有絲打話:照顧客人嘅指甲都係美甲師責任,但3-4個禮拜先去換一次甲,每次2-3個鐘,做足程序就照顧咗啦。
拎醫生嚟講,醫好個病人係醫生嘅責任,但你睇完醫生唔食藥都唔會好,但醫生已經開藥比你,藥又係你手上,食唔食藥嘅選擇權係你度,唔通自己就冇責任咩?
個客反甲就係閪客?
個重點唔係喺邊屌 而係反甲都屌喎
個客反甲有咩錯先?
如果話咩個客成日遲到 整完又唔滿意又閪人就話姐
而且真係唔想接反甲嘅好地地講返 就咁係bio講話唔接都得啦
點會兜口兜面講就態度差啊?態度還態度內容還內容喎
不過個店主咁大脾氣 我都真係想像到佢兜口兜面個態度會有幾差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞