[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(22)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
完全都唔係果回事 相似度50%都唔知有冇
仔細望都有啲似嘅個feel
都有兩三隻畫到似張圖下面個款
我覺得又唔好一口咬定話完全還原唔到

不過啲死皮位就真係抵屌 好似冇剪過咁
我都有follow 但我見到佢好似淨係有開班教整款同全科班?
佢啲gel之前好似唔係長賣 近排好似有賣返我見佢成日repost其他人既回圖
琴日放工去整完我屌左佢成晚老母
做延長hard jel,一野就落勁撚多jel多到流哂落側面 跟住就起勢咁銼 我屌佢老母臭閪 銼到我四隻手指都流血 條女人見到我流血連句唔好意思都冇句 就咁「哎呀..」我哎你老母?跟住就係到懶我 話係因為我照燈嘅時候隻手放得唔好所以啲jel流左落嚟 冇辦法
屌你老味啦 我隻手唔通會反轉咁放咩 起勢咁銼 痛撚到我 後面佢擺明都唔耐煩 因為我係咁縮 佢又係咁叫我放鬆 咁撚痛點撚樣放鬆呀
明明漸變奶茶色就屌你做到得粉紅色個底色係到 啲膠又未磨好個甲形勁撚核突 仲有成塊膠係指甲底!番到屋企仲要自己磨 嬲到我仆街

cwb 銀座1號 落樓梯第一間
間野有無名?電話號碼都可以
honey nail
請問係咪呢間?
$138 gel手⋯
咩價錢咩質素
每次照燈都好痛,要每幾秒就攞隻手出嚟,有無絲都會咁?
好恐怖姐流晒血
聽講佢好貴 絲打整左幾錢?
一定會照幾秒即刻拎出黎fing下攤凍啲再照返
絲打好捨得不過真係靚嘅
唔係正常架咩 啲gel會收縮?我係拎出黎一次就可以繼續照
我以前都會fing
但後來有甲師話如果手指照燈果陣感到太辣手 唔好fing佢
邊隻手指覺得熱 就係燈機拎佢出黎先 之後好似打手指模咁 係枱道禁果隻手指 一直禁
咁樣會舒緩到少少 自己覺得舒服再繼續照
(我果次就起勢禁 好大力真係好撚滾燙)

甲師話 你一fing佢 因為d gel係流動 會有影響

唔知我1999有無人明我講乜
千祈唔好fing,唔fing都會cool down,一fing甲師塑個型就會冇左
我都有問美甲師 佢話係個真甲太薄
想問下自己整甲嘅絲 自己整hp有冇技巧
我今日自己整 反手極都倒唔到好靚個curve出黎

明 我都係勁大力禁 仲用手指肉介張枱邊先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞