[請善用不推文]絲打們點整指甲?咩款?(22)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
自知搽得唔靚嗰啲都會講明唔做白色
我真係見過
agger
做一對一接客嘅服務 客都有機會接觸到舖頭ig/私人ig(<俾熟客follow?即係都係客啦)
都要屌人老母係咪即係要話俾啲客知「我屌你老母反甲崩甲係你錯晒 咪撚搵我執屎!」

整翻好反甲崩甲服務唔包嘅話咪係客book之前講埋囉
係咪有需要咁閪呢
你要屌客老母嘅 咪再開多個唔俾客follow嘅ig囉 加埋句「cap圖死全家!」咁咪屌埋啲客老豆老母都冇事
佢無人話係西客 但我哋講緊嘅係 好地地無啦啦屌個客做咩 如果係屌西客都話理解到
但就係個客無做錯 又唔係西客都比佢屌先頂唔順嘛

佢解釋回應個post都勁閪又😑又😅
而且係唔係真係fd就得佢先知啦
佢無話人西客
係上面有絲打講’喺私人ig度屌西客好正常’
所以而家 唔係西客又屌
反甲又屌
咁即係佢本身態度都好有問題
佢唔想接可以唔接嘅姐
一send message黎就cap人圖屌都好極有限
驚見自己cm登上貴店ig

店主
既然你睇到加密 歡迎你親身上黎呢個post屌
無謂隔住個平台互相對罵
分分鐘已經上咗 鵝時塊洛滴巧耳痛似店主本人
其實佢係咪無腦 停業緊偷開都咁串

自己偷開業 仲話人哋做佢
辛苦啦
其實我好少回post,只係今日咁啱day-off,就上嚟吹吓水
同埋自己做開零售,其實有時都好明做服務業要有幾強大嘅內心同忍耐。講「服務態度」永遠唔會有令人滿意嘅答案同做法,只能講:一樣米養百樣人~
少少恐怖
呢個story都應該有啲時間
你個陣cap低留到依家 係咪等今日
事實擺在眼前啦
其他幾位絲打如果覺得佢啲態度無問題
咁真係無嘢好講
你係正義定假正義
愈爆愈多 佢啲閪格到底得罪咗幾多人
當呢到Facebook
佢句「知架下話」「傻西」「碌大隻眼」「死都要DM」
真係好閪仲閪過之後有間長遍大論屌客照燈照得唔好嘅ig nail shop
推po神器 — Hugger
推呢個,fd點會係用自己wts business
其實係嘈交
之前差唔多每個post總會有罵戰
過往經驗 大概又可以嘈一個post
停緊業偷開仲聲大夾惡 啲客冇跟到你所謂既”規矩”就要俾你屌係傻閪咩啲態度閪到
邊個想反甲?邊個唔想準時換甲?前排先停左2、3個月,講呢啲係咪太離地啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞