Whizoo出左新片得咁少views?

958 回覆
2328 Like 195 Dislike
Kayan好正
佢扮緊Do姐一筆out銷
獎品係annual leave 秒數

認真有啲問題我都唔識答
電視節目*
咁又未至於呀嘛
佢都話自己有溫書
開頭都答得唔錯啦
我覺得euphemia係天生西西哋面
但睇佢其他片其實性格好好
真呀 睇到個人都緊張埋一份
勁似當年電視啲問答節目
嘉欣有次綜藝intro舉中指
最愛真係包包
超玩得
記得佢之前扮林子祥跳「阿里爸爸」
放到O曬嘴
仲有每次live/遊戲都好投入玩
絕不欺場
欣賞包包敬業精神

其實睇得出Whizoo有多幕前都好專業好畀貨
除咗包包 仲有莊撞、Kovis、嘉欣
其他嗰啲真係要向佢哋學習吓
識佢?
大部分黃絲(本身港豬)都唔care內容同養份

總之見到啲咩催淚蛋炒飯嗰啲就會high到性高潮

唔貼文宣就唔係黃店

要聽歌就聽Tommy
邊忽睇得出我識佢
我只係個煲晒所有Whizoo片嘅死忠
我唔覺得佢哋任何一個黑人憎
不過有人話Der港孩、euphemia西面呢啲我都認同
但好小事啫 未至於要大家咁嬲
純粹覺得佢好唔鮮明無邊條片睇到佢性格
呢條片真喺高質到癲
每次問答比賽都會睇哂,
feel到主持好有心機做功課,
自己都會跟住問題答,
最緊要係又黃又高質
仲有will都好落力
佢走咗先開始睇whizoo, 有時睇返舊片會見到佢,覺得佢個樣唔討好不特止,佢仲成日黑面嘴藐藐
好彩而家啲新片唔駛再見到佢
剩係睇得出佢屋企唔掉野
邊道
push
低成本係咁架啦
你呢啲要做到100毛,微辣個規模先得
whizoo同小薯茄都唔係做問答起家
whizoo之前都有一日譚仔姐姐 東京(街)一日遊
小薯茄又冰戲富又有旅行vlog
其實有好多唔係室內拍
但你睇返view數問答/室內game類係高一大截
知道Whizoo啲人有mon post
係到留個comment 希望你哋睇到
問答比賽真係好好睇 好本土
呢個形式又好 舊形式都好
睇完真係了解多咗好多香港嘅嘢
同發現自己真係對香港好多文化好多野都唔了解
尤其係今次2020呢個 大家真係要記得
https://youtu.be/nL2nq3Qmqro?t=23
intro 動畫之後 笑死
好順手
我阿爸阿媽好鍾意睇「大字典」系列~
可以回顧返唔同年代嘅香港事物,雖然啲片好長,但成家人坐定定睇一個下晝,好開心
題目高汁,資料research唔簡單啊,真係好有心機!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞