Whizoo出左新片得咁少views?

958 回覆
2328 Like 195 Dislike
仲有牙肥都有mon po
仲要係禮貌大使
認真挑戰用下腦幾好呀
唔係下下都要嘻嘻哈哈onon99既

我勁鍾意呢啲認真mode問答
包包好正喎
如果你要既娛樂性係邊條女靚啲
睇人飲酒鳩嗡果啲既whizoo的確係冇
但睇完真係得到好多野
係香港住咗咁多年真係冇點留意屋村名之類既香港野
依個係一個機會提醒我地有冇細心留意我地既香港
反而啱channel好似就執咁
呢個真係唔記得
但好似係wfh係屋企搵野其中一集?
我男朋友都話悶
不過我都堅持自己睇
話悶個d不如講下平時睇開乜
可能人地可以發展下d內容
好撚好笑
見你咁有禮貌認真答下,我覺得純問答呢個模式太悶、差唔多係全部香港youtube channel既弊端,eg 小薯茄

可以參考下台灣同韓國節目,出去唔同地方拍外境再介紹當地野,好過淨係室內9up,eg 綜藝玩很大

可以邀請多啲唔出名但有潛質既人上去玩,唔一定係KOL,可以係有talent、搞笑、靚仔靚女,俾多啲新鮮感觀眾,而舊有既人可以做主持、挑戰者、etc
室外果part我估呢輪應該難啲啲?好多嘢無開又唔可以多人

不過多啲唔同模式/嘉賓都認同,雖然之前都多星上去,但可以搵多啲唔同界別嘅人玩下唔同game~再摸索下

btw wing姐加油(打手mode
jonjon啲功課真係做得好足
唔知點解啲人成日攻擊包包
但包包真係好撚好笑 好似好蠢乜都唔識但有時轉數突然好快
Whizoo成班人真係deserve better!
阿肥同will份人輕鬆又搞笑
Happy Kayan倔強得嚟有性格
包包jonjon唔使講啦 藝術家細胞又有急才
Wing姐本身又有內涵 見識又廣
仲有力王 睇得出佢啲content有深度又唔太over!!
力王都大都唔識 小小癲 btw 支持 whizzo
一晚睇咗幾集 好睇又學到嘢
https://youtu.be/x3EQiaNlvQo?t=142

你大我呀.jpg佢都唔識
Tommy最黃
你撐埋我嗰份啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞