Whizoo出左新片得咁少views?

958 回覆
2328 Like 195 Dislike
知道你地有mon post想講多句
當年由睇stakk識你地到宜家
好慶幸你地當時冇放棄到仲成立埋whizoo
默默堅持一定會成功 共勉之
個衰妹成日露對腳出嚟引人J
今次仲要長boot
Jon Jon 不知幾正
Whizoo睇得出係好有心
Jonjon包包kovis好正喎 邊個理得靚唔靚 睇到佢地做自己先最舒服 仲有happy原來識咁多野 刮目相看咗

加油阿你地!!
whizoo真係好正
jonjon要走去邊?
推 最愛包包
有無人知simon去左邊
由Stakker 已經開始睇,到佢地轉左去Whizoo,全部片都好好睇,仲愈來愈進步!成日有嘉賓黎玩,例如..牙醫/豹哥/Gin/mirror/mc....可唔可以再請佢地黎玩,好正大字典都好好睇,佢地個個都好認真,真係會溫書!好認真!Jon Jon 做主持又好!節奏快!但聽講Jon Jon 要離開啦,好唔捨得! 雖然新版大字典睇到更加緊張,勁緊湊,但好似以前輕鬆少少,題型多d變化,希望都會再玩舊版啦
好睇,推
幾鐘意睇佢地d問答
學到唔少野
不過好奇點解佢地可以成日請到明星
明明view數唔係特別多
邊有三張 印象中佢好似94年
Whizoo啲片真心好睇!
主持又黃到金
好難得有啲咁本土嘅channel
知道你地有mon post
加油啊
好睇過小薯茄多啲
小薯茄太低B,啱細路多啲
定期搵d嘉賓一齊玩大字典應該幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞