Whizoo出左新片得咁少views?

958 回覆
2328 Like 195 Dislike
同意
留個名
我愛whizoo 我愛jonjon
成日同屋企人食住飯煲佢地d片
加油啊
好似係佢個仔?
呢條仆街 我同我老母係屋企睇笑到仆街
https://youtu.be/h7dWNvxgY0E
Whizoo嘅片真係好高質!
香港人大字典呢個系列真係好正
重睇幾次都唔會悶
希望香港人多啲支持佢地
係,係得佢一個敢講出聲話唔鍾意老細個設計
淨係呢樣已經值得質賞
包包真係幾好,我唔明點解啲人要話佢
夠真性情唔扮嘢又有堅持又唔小氣
千嬋

happy嗰嘢佢勁有義氣
睇得出佢脾氣幾好
港孩都唔係太大問題嘅
最緊要係肯聽人講
肯接受意見同會改善啫
佢之前上山諗住衝去班學生到已經仆過次
比班學生笑
題外話老細好型
咦你係咪Whizoo個肥妹仔好興奮
其實每個人總會有自己喜好嘅
最緊要唔好因為純為自己唔鍾意而留言攻擊人哋
咁已經好好

試吓睇吓多啲片啦
真心值得睇㗎
你唔鍾意jonjon啫
仲有好多其他whizers你會鍾意呢

不過真心jonjon係好有guts同堅持自己嘅人
我個人就好欣賞
pish
真係好鐘意whizoo,所有人都有自己性格,做出嚟既作品又有趣又有資訊性,係呢一方面係其他channel做唔到既
大字典條片好多人叫jonjon唔好走,但我覺得好多人鐘意既係「jonjon」,並唔只係「whizoo入面既jonjon」,如果佢離開當然會可惜,但都會繼續支持佢係其他平台發光發亮亦會繼續支持whizoo!W唔只係jon一個撐起,其他所有人都好有才華好正
利申 由stakk睇到依家,想表白無聊案內所,好好睇!
*知你地有mon po,同你地講聲加油!
張相係佢嚟咩

連人肉維基阿will都唔夠佢嚟
好勁
佢個仔
性格鮮明 立場清晰 敢作敢為 有思想
依個channel有呀will同happy仔既片係幾好笑

BTW 我記得jonjon扮過名畫
有啲人純睇女根本唔會計較質素同内容
不過算啦
根本target audience 唔同
反而嗰種觀眾吸到都未必係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞