Whizoo出左新片得咁少views?

958 回覆
2328 Like 195 Dislike
玩呢d 認真少少的野 好過下下都乜鳩 狼人殺啦

無黎創意
Sorry呢條片縮圖紅色頭髮果條友
唔知點解純粹個人地好憎呢條友
但呢個channel 其他片有睇過係好睇嘅
但因為個條友 好唔想禁入去睇
好鐘意呀will
推呀 whizoo真係超高汁
好鐘意佢地啲佈景/道具/畫面嘅設計
集集都好用心
有關
佢有次live講睇留言唔開心咗成兩年
佢黎緊好似會做自己品牌,整衫(希望佢有努力,搞得成)
屌same但問我點解唔鍾意又答唔出
鐘意呢條片既朋友 記著comment like同share 丫
同埋subscribe 我地既channel
仲要㩒埋旁邊既long long呀
佢地老細sunny so 好似有錢佬嚟,人脈就應該唔使同佢地擔心
我都答唔出
佢係個種 冇原因純粹感覺好反感而憎嘅人
如果係本人睇到嘅話
真心sorry
我冇心冒犯你
見你出啲post之後,覺得你好慘(覺得啫
希望你過得好啲
Bye
To 所有討厭莊撞既人

https://youtu.be/q9CTjYLjMg0
有興趣可以follow埋佢ig
佢寫啲野幾好睇
一早有睇
到底香港人追求嘅自由係咩唔鍾意人地髮色就要攻擊人架喇?Gay唔gay又如何?係咪個世界要跟足你意願嚟轉先滿意
嗰條片的確幫佢加左分 睇完就知佢係心地好嘅港孩
當係佢既角色設定
支持!!!
好中意Whizoo 係忠實粉絲
佢地啲片認真時認真 搞笑時搞笑
啲片咁高汁 值得擁有更多訂閱同更多人睇
其他channel都搞問答比賽 但啲成員成日都鳩答 係得whizoo真係溫足書先拍 好尊重個主題 當然問題同主題都出得好好 主要都圍繞香港 好正
一樣,冇嘢得罪我,但就係偏偏唔鐘意紅毛仔,
可能呢啲就叫冇觀眾緣
d女d仔唔靚
係咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞