姜濤回應香港人

891 回覆
11300 Like 392 Dislike
黑警係直接落手落腳打壓香港人
搵藍紅圈錢就有大把方法 大把人唔洗跪住搵藍紅圈錢 如果你見到佢因為接job要寫「祖國加油」「我係中國人」咁佢奶共唔抵撐 但你將所有方法直接等於加入黑警 姐係夾硬將同路人standard無限推高

以你logic:
全部政府工 中資公司(有任何0.1%股份係中資都計)同埋支持建制既藍絲企業 黃絲都唔準做 做親就係協助佢搵錢 就等於加入咗黑警係咪
未夠班 我認同
但佢最尾台上面講嘅野 我收貨
得, 唔同你拗, 就當個例子柒
唔好針鳩住個例子嚟講

條撚樣夠膽死話打返工啫
啫係打返工就可以冇原則冇尊嚴?
食藍店又比人批鬥
幫藍店做嘢宣傳又話另計
玩晒啦屌你
你邏輯有問題?
你以為自己邊個? 你屎蟲都不如
冇人會理你覺得邊個同邊個可以比
人有自由意志選擇自己搵乜野同乜野比
袋錢落你袋喇而家 番多D工你就明
地球唔係圍撚住你轉 記住自己唔好咁自大
袋你老母啊袋
你話垃圾唔撚係人吖嘛
咁啫係想話係人就有得比啦?
如果唔係你講嚟做乜柒?
定係你腦有事啊戇鳩
我淨係想知佢喺政見方面表咗態未?
支持
你做咩唔提佢following羅志祥,周杰倫,張莖軒
仲有藍絲channel試當真嘅游學修
當日尻柏豪夠叫人投票,你班戇尻仔就一窩蜂打飛機話黃呀好撚黃,我心諗藍絲都吹緊雞叫沉默大多數投票喎
黃架粒燒賣
其實你知唔知啲人話佢黃
除咗因為佢叫人做選民之外
仲有係因為佢係第一二個藝人喺梁烈士走嗰晚講rip
雞蓉就算9數啦,連hocc都unfol埋
1. 五毛PR扮兩邊引戰
2. 真心加入對罵
3. 重覆1
rip可以係反話,我成日喺啲中國人被共產啲post講rip,唔通真係rest in peace咩
阿sam唱隻歌又黃,城城揸車買尿片又黃,好心少啲FF啦仆街。
好似葉得閒,秋生呢啲先叫黃呀唔該
最好全世界都五毛,得你唔係
勁過啦
Add oil
唔駛咁比較嘅,兩邊都支持咪仲好
我有講過?
你自己戇鳩就咪撚出黎柒啦
好撚丟架
人地比唔比關係撚事咩 管好你自己私事啦
你以為自己邊撚個? 你好撚威?
好撚煩啊你
而家唔撚係針對佢係咪黃黎討論
係針對緊你地成班人屈鳩姜濤係藍黎討論啊
唔係黃就一定係藍 on9呀你?
用你個屎腦諗下啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞