姜濤回應香港人

891 回覆
11300 Like 392 Dislike
佢哋身為fans梗係會撐自己偶像架啦
講真 自己偶像自己撐
姜濤都唔係大眾中意果type 我都唔撐仲可以叫邊個撐

同埋大佬啊 果陣啲網上民調個個都投鄭中基5xxx林家謙7xxx 姜濤1xxx 我預左佢陪跑
點知個結果係咁 我都愕左愕
仲未得住,咁樣邊滿足到香港人架
穢土轉生之後就即刻同佢哋brief香港19年到依家發生過既事問人地係黃定藍,答得啱聽就留低,唔啱聽嘅就叫人返去訓棺材死廢老唔好出嚟獻世
唔得架
根據某班人嘅定律
你撳錯係冇問題仲一d都唔奇
但姜濤撳錯就係罪
班姜濤fans投票俾自己嘅偶像直頭犯咗彌天大罪
但如果聽完都話自己係藍 咁冇良知就唔該死多次
咪就係
靠連登仔撐起香港藝人真係等食屎
幫茶木做代言,拉
返過大陸唱歌,拉
然後連登仔自己食金拱門搭黨鐵用華為睇cctvb
點睇
連登仔話香港樂壇狗也不屌
佢哋覺得個偶像fans多,所以fans投曬俾自己偶像就會攞到獎呢樣嘢好唔公平啊
只能話姜濤係多會投選嘅fans屎
再睇埋佢咁謙嘅感言 其實都服

所以連登仔講民主真係痴撚線

張敬軒做埋護旗手!!!
https://lih.kg/1609662

真係有
頂得順香港既聽眾批評都係一種磨練
其實睇番佢d 訪問之類果d
唔知係咪因為細個係肥仔
的確比較係無咁feel到靚仔果種狂妄
都抵得d女人鐘意
睇到咸能咗
呢個 po 好勁
已經有6千幾個like

=============================
[緊急!!] (有新圖)
尋找目擊者 - 周梓樂案
https://lih.kg/2315673

個名本身已經係最喜愛

上年開post叫人一齊投腎仔,小明,RB,成功咗以為自己主流
今年有個唔啱心水就屌(就算連登都冇明確意向係投暴龍哥/林家謙定其他人啦)
姜濤fans真係動員到去投票,抵佢贏架

18年古天樂攞大家睇得好開心
坤哥攞果兩屆係咩環境?
姜濤加油!

姜B follow
蘋果、立場、100毛

冇follow 東網

容姨就 follow 東網

以前有朋友試過偷睇 unfollow 咗的 ex fb
錯手 like 咗
結果被 ex 發現

BTW 個po 就快7000 個like
好勁
至少古天樂fans都冇死撐話佢識唱歌
Mirror d ig po點會有人執
睇ian ak個個就知
Ak仲come on hater緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞