[GIN] GIN LEE 李幸倪 2020 集中討論POST (7)

1001 回覆
37 Like 10 Dislike
唔係XX的XX既劇歌?
但佢完全冇宣傳過,好奇怪,佢成日乜鳩都share
同埋之前有人喺佢ig留言問幾時有新歌,佢係話今個月架,得返4日咋
問完就真係出lu
等到頸都長 好期待 今年牙煎有啲靜
九成又係Eric Kwok,冇期望冇失望
佢IG post嗰段仔音樂,我覺得可能驚嚇多過驚喜
1st impression都真係
12點見真章
IDK
如果真係差,真係想屌柒Eric Kwok,佢唔好再害人
好似有阿拉伯市場陣膠味
好啦,可以屌鳩Eric Kwok
新歌有啲民族舞feel
印度中東曲風
😅
聽返喘息空間覺得好好聽
係咪明知負評, youtube comment都熄埋
應該唔關事,呢個應該係upload去youtube music嗰隻,不嬲冇得留言
喘息空間係風格太新鮮 但係成件事真係top class
今次首IDK真係垃圾
聽完首歌忍唔住要入嚟屌柒環球
今年等咗歌大半年先畀隻乜鬼牛牛feat
諗住feat 啫,等多陣ok 嘅
點知去聲夢玩足幾個月仲唱埋乜鬼野奧運歌
Fine 完咗比賽有返隻正常歌喇掛
頂你又要黐張學友埋嚟搞到隻歌娘哂
早兩日諗住終於有正常自己歌
點知都係避唔到Eric Kwok
之後應該都係Eric Kwok,之後佢ig story話有首歌好難唱,見到又係Eric Kwok produced

環球幾時先知Eric Kwok唔撚掂
被音樂耽誤的marvel演員
佢專心玩poker算啦
屌 垃圾環球
晒撚左Gin Lee成年
今年首首都咁難聽
唔好再拍埋Eric Kwok 到啦
年頭等到年尾 一首比一首失望
張學友個首老土到唔敢聽
今次玩埋yumiko曲風 膠味濃到
比返上年Dear secret既歌既質素可唔可以
玩快歌做返喘息空間個種型格都好受落喎
利申: 幾鍾意聽敢 起碼真心正能量 但呢首聽落又膠又柒 聽到個intro就想熄
希望Gin Lee下年會更好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞