[GIN] GIN LEE 李幸倪 2020 集中討論POST (7)

1001 回覆
37 Like 10 Dislike
聽完medley個part
更加唔想聽日出前 ...
手抄歌詞巴打可摸耳再抄多幾首
引到呀煎睇之後進諫 勸佢唔好再上cctvb
呢啲嘢邊有得勸唔勸
只望牙煎唔好咁傻接接下接埋入匪台
仲要佢地馬拉人好似對cctvb係有情意結
佢都話學廣東話係靠狂煲電視
呀煎 唔好做傻事呀
o係chill club 有得唱r&b佢好開心
ban左快歌碟真係喊出黎
見你咁講
我都要落力啲
加油啦
望係咁望
不過universal都係唔識捧佢
牙煎被家鄉既蘇丹點名稱讚
很堅也很強
1st Date隔咗咁多年聽都係咁正
牙煎中秋節快樂
https://www.youtube.com/watch?v=2e-bEi2BM7A

中秋當然要聽返牙煎首月球下的人 不過呢一年...
https://www.youtube.com/watch?v=D66UkzO6g0c

點解要咁樣做 唔想見到cctvb班友
https://www.instagram.com/p/CUhphiZltQJ/
李幸倪(Gin Lee)與視障女歌手蕭凱恩合唱港台劇《喬家的女兒》宣傳曲《這種親》,Eric Kwok擔任監製。Gin Lee表示與凱恩生日只相差一日,同是麻煩又要求高的處女座,她指凱恩錄音時不停調整再試,凱恩表示要唱到滿意為止。

歌曲談及親情,問Gin Lee會否思念家鄉馬來西亞?她說:「會,我唱的部份一來就是說想再一次一起去旅行,擊中我的心,已有兩年沒見家人,好掛念父母。」早前她與幾位同是來自馬來西亞的藝人聚會,她表示與同鄉提早慶祝中秋,一起吃家鄉菜。

另外,Gin Lee與張學友的合唱歌《日出時讓街燈安睡》已有過百萬點擊,Gin Lee買了貓糧慰勞愛貓,笑言因貓貓常在家聽她練歌頗辛苦。會否與學友慶祝?她說:「唱片公司高層應該已向學友報喜,我亦有傳短訊感謝學友,如果成績再好一些,才鼓起勇氣請學友食飯。」想不想再合作來個Part 2?她說內心很想,但隨緣吧。

頭條唔貼link

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞