【I/A】守望傳說 Guardian Tales(44) 土鹿好大波

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁真心....有重置,玩近期PVP ....有勝利感....
先維持到個 沖動去玩ORZ
我第一隻滿突就係尤金而家都冇拎出黎 招技太廢
我奇怪啲 用緊槍炮暗刀 暗坦 兩星土拳
暫時鑽一都夠打 係跑黎跑去攰啲
練度差唔多嘅話還好 又未到水壺嗰隻咁脆皮
暗刀跑到有技先埋身 公主都係有機會抽得贏
係都要硬打就冇 焗住要洗到靚屬
我雙大師ok嘅 上星期開始先有
上期係用暗坦海軍尤金爬
尤金招技要食正撞牆 唔係3-4次先入qte真係硬傷
呢個場有牆 有時太心急出技真係中伏
但暗刀劈光屬真心唔覺有被剋嘅感覺
純粹隻暗刀太脆想俾靚飾佢
天梯350又過唔到 無火補
就係識食牆食箱中晒兩野入qte
都係比暗刀劈到碌柒咁先收埋
我本身都係卡325 換走尤金落暗刀
直上425隻火補得四星
呢隻野上到6萬dps 公主都唔驚 係幾撚屈
唔使火補喎
里程任務係邊睇?
土花是咪好撚勁 怕新年出新角仲勁
活動成就個度
以前橫行pvp 同pve
而家近戰meta就pvp爭啲 pve羅馬都仲係神枱
土花夾你土鹿就齊整啲
新角到時再抽 主線你仲未推晒 都好多石送
同埋而家有里程活動任 好抵抽
最後就係新角勁同土花勁冇衝突
你都係要以齊三隊為目標
我訓練室擺咗暗刀 公主就五星
諗住等下期路線圖換公主石啱啱好上到 而家就刷魔鏡
我見好多陣容都有火補咁
應該要等我公主五星先了咁
而家暗坦尤金海軍都74 公主進完突到兩下 暗刀訓練室滿突
THX!!!
我果時暗坦公主暗刀頭74尤金69過左
其實天梯唔急打 冇火補都係卡425
其實土補專有無機會出?
舊果D二星專有曬圖
係佢慢慢出姐
PVP好勁喎招技9開都中 3次必chain
無水晶先會想重置
用得爽咪得,唔通格硬要佢玩隻升好左但又唔鐘意嘅角色咩
不過遲d可能又會後悔姐
最緊要自己鐘意
咁比人屈練度唔關尤金事啦
我公主唔夠暗刀打 狐狸唔夠公主打tim
尤金玩hit and run喎 你同人互斬?
兩隻都唔怕你跑 一黎開技 同練度都食硬架喎
任你點拉 對到公主暗刀都係高機率輸
仲未計好多人擺狐狸剋公主 對到又係等死
頭100都10幾隻尤
點會唔怕 加跑速佢點用技中你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞