【I/A】守望傳說 Guardian Tales(44) 土鹿好大波

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
真係唔好亂洗角, 我後悔緊為幾百水晶洗左隻土弓,
唔PVP都可以打下團戰, 儲下儲下其實好快夠水晶,
因為唔會每個pool都抽到野練
咁大獲 隻火奶突到一半
我係你就洗火奶 刷返上四星撚就
暗坦你刷緊5星就突埋74,訓練室開到74暗刀
再慢慢升公主 咁你就又有土花打公會王
3v3又有暗坦海軍暗刀 咁都上唔到分就技術問題
公司收唔到嘅 咪7點收工搭車先打
即係...洗海軍練火奶 公主 上74 都唔抵....反而升公主 暗刀會好D?
我公主打剩200 幾碎等下星期先谷佢囉埋碎黎上74 .
咁跟手打緊暗坦...你地咁講...即係轉打暗刀都好好多?
刷緊...都係0/840
仲有....習慣....係車打守望都唔望....掃體就算...
仲有夢模公連要搞
係咪$78+$58
我自己就係目標每星期穩袋雙大師石, 卡馬穩刷13-15樓資源向+兼顧團戰
所以練角就係向補完隊伍及展
海軍暗坦公主 3隻我都有練, 最常用PVP係海軍/公主, 暗坦毒瘤我淨係卡馬會用, 輸出練左土花狐狸暗刀
奶就係一隻5星火奶夠做

PVP 我都仲係用緊花狐海, 係上個星期開始暗刀出哂黎就慢慢轉公主
可以睇場合專暗刀公主海軍, 細場就係用呢隊

你練好練滿其實強度就一定係度, 最後就係睇操作
唔識用你就算暗刀淨劈打狐狸以外都會被撚

其實我同你差唔多 又係一開始好睇重3v3
亂咁洗左堆重置同英晶 升晒尤金土拳海軍 一隻遠程都冇
後尾上到鑽一 發現點追都係唔夠top100堆癲佬玩
返去打公會王 又冇升土花狐狸嗰堆 搞到好低傷
嬲嬲地洗左隻海軍升土花先有日傷兩百零萬
3v3求其上到就上master,係咁撞三坦就掛係到送分
主力擺返係養生等劇情
掃下掃下好快800粒 下期路線又有石送
如果你冇刷開, 暗坦公主都係0/840 咁就公主優先啦
暗坦擺訓練場 3v3就有隊噁心三坦 到時再刷暗刀石
有時唔係技術問題...
係土花互射都要LAG2秒跟手CHARGE 完又重新CHARGE...
已經俾人射到死撚左了...
真係WIFI 親都有呢個CASE 我先會話RE 土花...
但跟返你地說法..RE 左都對件事無大幫助....呢下先頭痛...
再唔係就追左公主上5睇下D 晶有幾多先再諗...
我個Ping 平衡300幾最高試過2000你估我唔知咩
就係出事既時候輸冇計, 正常既時候要贏囉
場場都ping既話就棄驚啦

p.s. 公主仲食ping過土花, 你有心理準備
最撚屌鬼既係.....用黑坦無LAG .....
用海軍卡撞牆
用土花LAG出炮
係 夠上76 之後就直上
其實...你課同你個營升lv .....無關...
個營lv ...睇你有幾多連專3星...
覺醒石包課唔課得過,每日得3場,又未夠打70,唔想用鑽開
開荒頭一兩個月可以課, 不過如果你只係月卡黨其實分別唔會好大
叫做頭一隻快少少
而家兩星都有三星50% 快好多喇
玩得耐當你武器零白箱都里程換左幾把出黎啦
咁總有D 撚樣.....抽幾下就白盒
零課但又好齊人既.....
利申 : 睇下我張PO 果張
刷緊魔鏡鍊俾暗刀
但啲鍊一係低防一係無技回一係屬攻低
如果夾硬要揀大家會揀以下邊條
利申差一條突滿 但斷估都無靚屬所以上嚟問定
鏡飾係咁 刷到滿突再洗利申用緊鋒利槍炮
見你地搞裝.....原來....我先仲用緊69 LV 飾品...
條路好長
而家缺洗石缺到仆街
我有支幾乎全頂槍炮
試過用槍炮 真係好脆
用暗坦加海軍/公主都只係好少少
可能我暗刀未上手 呢一兩日先有
我都唔係架仲有咩係抵課
有得掃蕩刷碎真係好爽
我想掃埋 EVENT

差2LV ....
3v3劈到對面1.5隻當贏睇你拎黎打乜 佢本身都係脆
Pvp就技回 防靠暗坦公主夠頂
打塔打王就換槍炮 你仲要頂屬 會高傷過15屬攻
當然最好梗係洗到15屬攻技傷技回啦
我條光鏡飾洗左30幾粒都出過咁靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞