【I/A】守望傳說 Guardian Tales(44) 土鹿好大波

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
其實我地主會同2會本身都好休閒,每季3刀,唔排刀就算,只係主會既要求同水準比較高,不過依個唔係重點,我3會既理念係想收留係2會實力唔夠既人同埋3會實力夠既人上去2會/主會咁解,不過我只收香港人同用tg群,依兩個係重點,當然你如果真係做我地3會都唔會叫你郁原本既台灣人,睇你理念同我地岩唔岩囉,岩就傾下詳情,唔岩就算
你地會既概念我都明
我地都係隨便玩下 而且啱啱都收滿人
我同啲frd 研究下先
咪即係赤乜養豬場
唔知佢地嘈完未
無呀,我平時都唔用TG,剩係用黎傾隻驚

而家小號升緊呢隊暗近戰隊
放暗狼定暗炮做插件好
Lihkg榮光 招人
總傷害1500萬以上ching可申請
唔知呢,不過佢地開左太多會啦,其實3個會咪算,高中低級
[url]網址[/url]

求收留,早幾日求進化石,但冇人捐比我嬲到退左會
咁誇張
暗劍連專後人都精神咗

都係平常心 有人捐就當bouns 無就由佢
不過自己捐到既都會捐
其實係佢個系統有bug
一日可以求4石 但只可以捐2石
咁當全部人求足捐足都係一日得2石
另外就係你求新角碎就預咗冇
你要升新角人地都要升 重點捐比你
越新就越少人捐
所以其實求海軍土花土弓暗坦呢啲就最穩陣
下期更新,尤金復興是常識吧...

點解?有白馬有翼,只怕你未有尤金!

又唔係話bug既
佢限捐贈數量都理解 唔限既話好快演變成分身買賣碎片

想問下個防禦係咪洗到出黎
係嘅話洗唔洗繼續洗把弓
我求水狐,諗住有人路線圖拎左碎片,但冇角色果d人可以捐比我,點知3次得1個碎片
個問題咪係求4捐4
開放返到捐4其實都好合理
而家變咗中午後果轉求石9成唔會有人捐到
同埋你一日最多限求4已經限制到分身啦
根本唔洗捐石都限制
洗黎都多9餘
防對水狐冇咩用
你冇返幾十粒都唔好諗住可以洗得好過呢把啦
唔該巴打

終於7萬攻
家陣好似活動送土花120個進化石,刷土花5星再換公主再諗暗坦同火補?
滿突 同埋好多5星
睇你課唔課金囉,我覺得唔係課長嘅話第一隻升打手先會舒服d,同埋下期好似係土屬地平線,咁你練土花都可以打到下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞