【I/A】守望傳說 Guardian Tales(44) 土鹿好大波

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
想問下點解打啲外傳嘅挑戰關卡成日都扣0血 打唔入
要搵英破防先打到?
黃盾遠攻免疫
藍盾近攻免疫

Btw我估sr愈多愈貴所以可以考慮埋性價比
有無人用偶像打排位?

比暗劍屈死

水孤啦
可以配船長再搭狐狸
火奶
公主打主線,迷宮應該輕鬆D,又可以除盾變遠攻,黃藍盾都有應對方案

如果呢到揀呢?

連專有 水軍 土弓 土花 火爪 傘妹
有專無角 水弓 狐狸補 土拳
啲資源放哂係土弓 疆屍妹 水軍 同土花度
有咩走向同抽既方向可以推介下
岩岩回鍋就課左 但好多野都更新左唔識
求巴打指點下
畀我會揀46798
有水狐土花專 遲下玩落歪中隻角又得 要知道呢隻game中武難過中角
頂,原來我一直理解錯,以為講緊八尾狐,你哋應該係講緊嗰個男人
我再sort過先

求推介
9210 主絲狐狸公主 ,里程換暗刀咁你就有一隊PVP
狐狸 公主 暗坦 > 尤金 暗炮
如果新up上黎果到呢?
火奶 暗坦
海軍收埋一二邊算啦
我都等緊allin暗坦 中到就re海軍
同埋就夠300里程 應該換咩角定武好?
仲有2粒重置英雄 1粒重置覺醒
可以點玩好 巴打比D指點啦
而加好似條隊怪怪地咁
有好多角都唔係新手可以馬上用,例如加拉姆呢D,佢要勁需要練度高+裝備。其實公主新手練已經好麻煩,因為你唔會有盾有飾品可以馬上用,你要捱一段長時間新手期,只係佢模組技能令佢會強勢好耐所以開波投資落佢到都OK。你揀到就揀公主+火奶雙連專,奶同坦可以有排用。下個卡池有狐狸你可以到時抽,你揀狐狸就下期抽火奶
我自己就覺得上面46798好啲 暗刀刀刀打落去感覺好爽
或者學上面巴打講公主+火補都係唔錯既組合
食屬 食到傻左
可以轟落去今期新角土鹿
組一隊純土隊打公會戰
或者等下期送50抽 有9隻角pu
首選抽狐狸角/火奶

里程就留起佢 你練一隻3星角都3星期
升完土花 升狐狸/火奶/暗坦/暗刀
到時先慢慢諗要換咩

升暗坦就換走疆屍妹
升狐狸/火奶就換走土弓
講漏咗 下期仲有公主pu 呢個都值得抽
不過你練唔練得切 係另一個問題
暫時原生三星得 比安卡 土花 海軍
3隻都連專
下期抽咩角好?
下期有乜新角
啱啱最後10連終於齊角齊專
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞