【I/A】守望傳說 Guardian Tales(44) 土鹿好大波

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
不過你睇返0.5%都係加100幾only
積少成多
你過左event 1 -1 跟手就係個shop到有得買 個event 包....開足14 日就有第2粒石了
你課埋就有3粒架啦
D鑽抽完角色都升唔切,倒不如拎嚟開時裝圖鑑
隻驚唔係得3v3嘅
土花仲係公會戰主力
唔夠打咪慢慢升
何況74水壺都係打輸公主/暗刀
水孤拎嚟打3v3係練心
High一下冇1/4血
講漏左,係比人high一下
期期買齊
你地咁講....我公主都5星時...re 左海軍先....跟手就 火奶,公主74 ....個訓房隻暗坦又74埋....條路咁plan 先.....之後就打暗刀碎
到時分分鐘又有新meta
咁.....即係....打都打暗坦碎...打到5唔洗訓房...就俾新meta 訓?
btw .....唔連專既meta......都唔係meta 黎啦
教人重置土花
火奶4星69都夠 睇你想推塔定pvp上分
羅馬我擺暗刀三坦都有1700-1800咁上下
係天梯卡緊425support真係唔會優先上74
我第2粒石真係咁做....orz
鬼叫pvp 打輸俾人咩

利申....成日用wifi 都lag
係唔係要換機?

又bin
理論上係, 不過而家圖鑑已經唔值錢,
基地加成遠遠超過, 買時裝開加成變成大佬間些微既差距
乖乖地企係度算啦
3v3睇台仔話用data順過wifi
重置土花咁你gvg咪少左刀
而家海軍公主暗坦/公主暗坦暗刀先係主流
我唔明你重置海軍谷火奶係諗乜
你不如貼個倉同排位黎睇睇先 好難幫你
冇課,基地唔是我玩的
打夠暗刀碎咪RE 土花囉....打夠應該都下個月.....
剩課月卡同通行證 而家都170lv 過左76就快
150又開多幾隊
PVP輸一定唔關土花事,
你話沖前100就難姐, 大師以下土花仲係可以用架

常用呢隊
我都明....成日都係屌個網....
公司係D 山窿位咁...唔WIFI 就電話都收唔到ORZ
問題係re黎做乜
你洗左隻土花 谷完公主 爽夠一期3v3 但冇左隻會戰輸出
下期佢出隻勁普屬你又係企左係到
慢慢升洗乜心急 隻驚咁養生
你而家74海軍土花加多隻暗刀/暗坦都穩定鑽一架喇喎
我就係得白金...先上黎求安慰/指導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞