有冇人鐘意金剛crew多過試當真?

255 回覆
170 Like 710 Dislike
金剛係差少少既 唔知係咪太藝術定點 少睇
蘇致豪 x 易健兒 既對手戲好有「戲劇張力」(唔系演員各自爆seed)

CapTV♥加油殘酷物語♥ CHEER UP
125,705 views

https://m.youtube.com/watch?v=5cUkgVrO-9Q

CapTV【空頭支票君】
87,805 views

https://m.youtube.com/watch?v=AQNIU-mfnQY

CapTV【聖誕樹殘酷物語】Creamy易健兒|蘇致豪(哥)
73,149 views

https://m.youtube.com/watch?v=JwJIY-Sz-G0
再冇人睇
一日三餐都要食飽吖
講開又講 果陣做金剛crew會員 班友最後幾個月片又唔出 直播又唔做 係少躁 唔做都講聲呀 又打曬時間表星期一二三四做乜咁
所以而家試當真有修哥谷下出片其實均真啲
依家佢地搵到食
我地又間唔中有鳩片睇
雙贏啦

依家一星期有四條片
計落一至兩星期都有一條鳩片
我好滿意
Dr. 許賢
呢個世界總係有啲人淨係中意啲niche嘢,然後藉住「自己係佢fans」呢樣嘢來打飛機,總覺得自己中意嘅嘢,唔太大眾化,「冇咁公廁」,就用來攞優越感

呢啲人最變態嘅係,當件嘢多左人中意,佢就會開始摒棄嗰件嘢,因為大家都中意,所以唔再niche,冇得再畀佢去拎優越感

例如佢會開始攻擊呢樣嘢嘅最新版本,拎返舊版本出來J,因為可以用來區分作為早期fans嘅自己,同埋其他fans,顯得自己仍然同其他一般見識、口味冇咁高尚嘅fans有好大分別
人多係指連登仔
講真我寧願好似試當真咁都好過金剛cerw
以前classic嘅豪腎發片喺試當真都有架, 仲要出密咗喎
雖然我都唔鍾意游學修, 但我寧願食呢舊屎嚟換多啲嘅豪腎片
同埋我係唔鍾意游學修嘅表演同live啫, 但無可否認佢睇得透個yt生態同lead到個豪腎勤力啲出片喎, 唯有希望佢一直冇戲拍等佢keep住喺試當真
其實佢等於以前cap盾, 只係串同西面啲啫, 每group總要有呢種人

連登仔屌人唔出聲嘛
唔出聲就係藍尸
Kevin Ko
睇左你地咁耐已經估到過左龍之後會點😂
4 years ago

bunny hihi
captv專屬神技
4 years ago

因為雷爺同cap盾完左captv都各散東西
雷爺去左bbc,cap盾唔係好知新發展係點
但阿發仲有keep住同豪腎creamy搞金剛crew
不過好少見有人提佢
唔洗開飯咩大佬...
主流電影,infi電影 咁,電影同YouTube差唔多,主流野最多人睇,但係要張兩樣野撈埋一齊,唔係咁易,試當真就係做緊依啲野。

好似林家謙都係嘗試張indi 商業歌風格,撈埋一齊,等大家可以欣賞唔同野。

最後,成長係每樣野嘅階段,欣賞佢,過去就過去啦
我個人讀心術同開鎖佬條片個idea幾有趣
LD發金剛crew果期屋企有D事,就潛水
其實啲認真片都有陣鳩味
擺明佢兩個唔想lead住個live
一叫阿修番黎緊係推番個波俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞