有冇人鐘意金剛crew多過試當真?

255 回覆
170 Like 710 Dislike
唔叫嗰條好鳩喎
講咁多又可惜又乜乜柒柒有撚用咩
講到以前幾正幾正 如果當初我地夠多人課金做會員支持金剛crew就唔洗有依家你地講到咁大不如前嘅試當真啦
結論:如果唔好好支持依家呢個channel 到時收左皮又會有人出黎講 當年試當真真係好高質屌打依家啲youtuber
無個啲片帶住
啲鳩片都無咁多人睇啦
群眾戲? 今日拍群眾戲咩
游學修個朵喺呢行臭哂
得罪人多
拍左幾套戲以前睇唔起人做youtube
估唔到依家又做
LD發去左邊?
咁樣講啦
一個作品要立體先襟睇
佢地金剛crew係有個原生嘅idea
咁但係個idea冇好好咁包裝過
咁你睇片咪好似睇劇本咁
我唔反對個劇本好笑
但有人睇太raw嘅野係笑唔出家嘛
所以修嘅存在就係幫佢地加返啲劇冇寫嘅野落去
就係咁
唔好諗太多啦
都夜喇
你啱啊
游學修冇戲拍玩下賺下外快姐
卡到陰同山大王幾好睇呀
應該退居左做幕後
之前修哥話請佢上live講下條片
發都冇上到
鐘意好耐之前豪哥哥同creamy個陣啲片
其實豪腎而家係打緊游學修工?
我都係鐘意 金剛crew 多d 有時都會返睇下 果種鳩 係keep返佢地最吸引人果隻鳩

但無辦法 果時太少follower
搞唔起

宜家試當真 係有名氣 但感覺比修哥lead著
唔知好定唔好 就好似睇佢地live 都係修哥帶著講野

但係變相其他人 就變附和咁
跟著修哥有時人地講緊野時 又會將人地嘅野帶返去佢自己個觀點到變相好似有少少有佢講無人講咁

令到感覺佢地豪賢比較下把位咁

同埋睇到 宜家咁係有系統好多

但無話好唔好嘅 始終宜家咁搵食d
佢地都要生活
人哋 反正我很閑屌打啦
拍片唔講錢真係為興趣 講感情咩
就算真係為興趣 整道具 SET場 度劇本都要錢啦
應該係
live果時話d劇本要比呀修哥睇先
咁咪說明左市場鐘意d咩。鳩屎片唔係唔好,但始終受眾少。如果金剛crew繼續咁樣run落去,除非有一日市場突然興鳩屎片,否則遲早都會摺。

依家個模式其實幾好,有View之餘仲出到鳩屎片
仆街,咁做起都無豪腎份
游學修實做起自己再單飛
https://youtu.be/CZUtPynGj_M

出面d計程車淨係同你計里程
我地唔同呀
我地計感情呀!
都可以咁講既
修哥係老西
因為有修哥 佢地兩個先可以繼續做鍾意既事 又搵到食
同埋修哥會度過諗過大眾反應
但唔會太干涉佢地
即係你想睇既同佢地想做既理念唔同
我就撐佢地繼續做自己想做既多啲
正如一個歌手可能唱情歌吸引啲 但佢想做既其實係啲時事貼地歌 我會想佢做自己想做既野 再去欣賞
配音果d 先係佢地鐘意玩嘅風格
咁又唔會
冇左佢兩個
修哥一個人都唔會咁快做得起
先唔講做唔做得起
Locker周圍都係 散極都有個普
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞