有冇人鐘意金剛crew多過試當真?

255 回覆
170 Like 710 Dislike
d人真係覺得拍cap金可以養到成crew人
根本試當真個模式先係最ideal
可以令個channel持續定期有鳩片output
唔講咁多 金剛crew個陣有冇課金?
金剛crew真係fans向

後期大部份都係直播同肺炎片
我反而幾鍾意佢地啲直播
金剛傾一開頭個陣會做幾個鐘又真係同緊觀眾吹水
見佢地開咁耐都覺得佢地好有觀眾心
又會請嘉賓分享下
好似係伍公子同佢地講話開live個零鐘就夠之後佢地啲live就得返個零鐘

我覺得最趕客個期係巴士app水星逆行個啲廿幾分鐘知識片
記得好似有個live話YouTube要條片夠長先會多廣告 所以佢地個期就變咗拍長片
咀大件事冇人請 同 唔叫 不知幾hit
唔叫 好似係locker諗劇本
掉轉諗 有冇諗返佢地想點?
拍片寫劇本剪片樣樣都係心機 邊個唔想自己做嘅野得到更多人欣賞?
現實d講如果冇人睇冇廣告佢地仲點投入創作?
況且佢地個名都講到明 佢地仲係試嘅階段
始終唔係個個都藝術家會孤芳自賞 要一世行死自己一套
需要磨合 需要學習 需要嘗試
點樣將以往小眾嘅題材重新包裝 搵到唔同元素之間嘅平衡
暫時呢個組合幾成功 歡眾都好受落 值得期待
captv最好笑
游學修係咪真係冇咩觀眾緣
豪哥又開post
又係度吹金剛crew
而家有比較之下金剛crew系列真係9流流
金剛crew小眾
試當真大眾 點都係後者受歡迎
記游學修喺live 提過 明知有啲片係無咩人睇 但都會拍落去
好似試睇電影會 永遠都係得幾萬人睇
我諗佢地會keep到唔同風格嘅片嘅
我修起碼係最佳仙人掌
豪仔算什麼
你買果啲係followers 咋

trialanderror777@gmail.com
我知你呢行對數字好敏感既
金剛crew冇人鞭策下豪腎出片又慢又短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞