有冇人鐘意金剛crew多過試當真?

255 回覆
170 Like 710 Dislike
呢個post有幾多個係豪哥哥嚟
thanks

不過豪腎真係感覺唔岩大台,拍翻小眾野先似佢地
你出錢請佢地拍返咪得
快去
金剛crew就係豪腎做自己想玩既野
好啱中意睇佢哋鳩屎既觀眾
但始終小眾 難搵食
宜家多左修哥 咪capture到大眾口味
又引到有廣告 有錢佢哋又可以出下d鳩屎片
而且修哥應該多啲contact
起碼全部人可以搵到食 又可以得閒做下鳩片
取捨黎架啫
佢地之前去左拍完電影都講過都係鐘意拍網片
咪樣樣都試下囉有咩所謂呀
其實游都講過好多次好欣賞豪腎發啲鳩片
我都覺得宜家幾好咩都有佢地又有飯開
你真係以為拍片可以係興趣唔使食飯?
唔出下八卦雜誌
邊有人留意讀者文摘
點解遊學修係條片話viu 唔會用佢?我唔知佢地發生咩事,有無人講下
其實試當真我都係睇豪賢...
開槍條片咪扮緊造星個旁白
最近啲片都客串咗啲viuTV嘅人
Who are you?🤣🤣🤣
探熱係撚屌發整
修哥唔敢郁
淨係同撚屌發講首音樂侵權要轉一轉
所以最唔試當真

最有captv味應該係唔準打乞嗤
但修哥睇完話唔鍾意
明明問下點解冇外景咋喎
佢睇劇本有但最後冇咋嘛
冇用㗎
幾真心都好
冇人睇就冇收入
冇收入就拍唔到落去
咪臭係 成日話以前點高汁點正
市場反映曬啦 搞咁耐都無十萬訂點搵食
條條片都得幾十k views

利申 好鍾意鬍鬚簿記事佬
呢個po其實係豪哥出
D配音片不如算啦
真心去到樽頸位
最近既冇人講、唔准唔叫、搭膊頭、笑網民 呢d風格已經好好睇
個人想多d 豪腎金剛crew時期鳩片,炎仔尋親、肺炎踢波都好鳩
Cap tv 時期劍球、voice msg、林嘉欣呢d又係高汁
佢地拍鳩屎片都養活到就唔洗依家試當真玩埋其他野啦
錢又唔係你俾,多多聲氣要求
依家咩都有仲想點
一係你出人工俾佢地淨係拍啱你心水既片
我好中意kkc自修室個d閒聊嘅感覺, 聽佢哋介紹d鳩書, 又中意佢哋d片雖然出得唔密, 但每一條片都會有d鳩鳩哋嘅感動位
有種咸咸濕濕變變態態既感覺
睇完琴晚條片就知,呢家都仲未搵到食
有一條live修哥講,睇完唔準打乞嗤之後心諗:咁嘅?唔得喇,所以之後搞左條channel需要女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞