[月經] iOS集中討論區 (167) iBra Pro Max

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
睇左小小 好似幾啱用,但想知things 係會每日自動update app icon badge?因為todoist要每日入app 個app icon先有badge顯示有幾多個任務
好好奇依家apple store現貨係放啲咩
買homepod mini又冇現貨, 買部ipad air唔engrave都冇得pickup
apple pencil 又冇得即日拎
我年尾日日捕住個app先買到兩部Air俾老豆老母做聖誕/新年禮物
今年買Apple嘢難買咗好多
apple care + store
不服來辯
仲有online送貨閒閒地等一個月
等嘅時間耐過用嘅時間
我都係12pro,連sticker同相都要自己㩒down先睇到
明明一直都開左auto download
由iOS14.2開始係咁,上埋14.3仲長期係咁
得50%機會有

唔緊要啦
Bug 嚟

個shortcut 試下讀前 開low power mode
讀後就熄返佢
Thanks 巴打
有呀,係75
我用埋原裝線都失敗左...
屌你都係淆淆地買番個APPLE CARE先
應該係冇人expect 過12 pro 炒得起
day 1 hkbn 仲即減500清貨
真心唔知做乜鳩
magsafe charger 有即日pickup
送貨要三星期
石墨黑第二朝都仲有得頭幾日pickup
嗰陣以為死貨
想問下 MacBook Air 2020係咪唔應該入手
想買部 MacBook 嚟玩下
你本身用緊咩電腦?
定係用開iPhone iPad想買埋MacBook儲齊一套?

MacBook Air算係依家最抵玩嘅Mac
Early (intel)定 late (m1)先
兩部係天淵之別
係想買 Intel呀見d人放得都好平下,所以想試。

可唔可以講下m1同 Intel有咩分別除咗舊電之外

因為應該用唔到咁勁嘅效能
本身用緊 iPad ,手痕想買下
Intel Mac平係有原因
千其咪中伏
手痕想買MacBook買$7799嗰部M1 Air就啱
性能/散熱超前Intel Air幾年

萬一用過唔鐘意
想放都易放啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞