[月經] iOS集中討論區 (167) iBra Pro Max

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
話說部電話升咗上14.3之後,個Airpods Pro無咗單邊播放模式
係咪14.3問題
降噪差極都好過1/2零隔音
thx上面各位
想問下你隻AirPods 1諗住點處理
我又係倒水電所以換左pro
唔知點處理
smt好似宜家有AirPods trade in
諗緊好無順手放左去
呢個我又無喎 淨係d深淺色 唔同哂
64夠唔夠用
唔會trade第一代AirPods
想留低做紀念
俾咗屋企人用,好滿意
耳機嚟,你想佢收幾多?
有幾多人要二手耳機?又唔係傳統嗰啲耳機牌子嘅有線耳機
佢淨係上下網睇YouTube,check email
你唔係覺得收完係直接攞出黎賣啊嘛
耳機就一定要cheap 收
咩道理
四個Xbox elite 2 手掣招待客人似乎太過火

Valve 同Apple 之前好似都有合作VR, 而家少咗啲合作
https://www.macrumors.com/2019/11/04/apple-has-partnered-with-valve-ar-headset/

出年似乎有A14 Apple TV 但其實而家Xbox Series X, PS5 都有Apple TV app 寄居加埋電視又有AirPlay 2 感覺上Apple TV 本身嘅特色功能都被瓜分

我都希望新Apple TV 會有新特色功能
最想Apple打埋入console game戰
apple arcade嗰啲入唔到流
A14 alone 贏唔到堆active cooling & >200W 既遊戲機喇

不過Apple Silicon 就提高晒成個macOS laptop integrated GPU 嘅性能,其實有機會有作為令多啲PC 3A 大作考慮埋macOS
等睇switch嘅arm巫師3移植iOS/macOS
希望你啲friend聽日唔會悶親
我放親啲耳機都有一半價錢,佢個回收價3分1都冇我不如自用好過
正喎早2年執嗰一邊airpods都有50蚊
有冇人同我一樣
幾個月前開始個netflix唔識問”are you still watching” 有時瞓着咗都比netflix整醒
問netflix cs又話冇可能唔會發生

用緊ipad iphone
已經試過重裝
冇事
上年最好賣都係11,正路
我除低一邊,另一邊就無聲
戴返上去就兩邊繼續播

有無人記得以前jb後依個lockscreen,每一個鐘轉一次張相,仲有得一次過睇曬時間天氣,依家有無app做到類似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞