[月經] iOS集中討論區 (167) iBra Pro Max

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
無左真係好事黎
個包裝唔洗咁大件
有需要咪另外買
因為要搵發洩對象
小米依類An機 更加應該送牛、線、保護套、mon貼做selling point
正常嘅apple叫人地跟
14.4 beta條ram好似性感咗
其實係
不過大部分消費者都覺得咁係縮皮多過環保
售價又反映唔到平咗隻牛嘅錢
所以呢個話題應該可以嘈多幾年
立法規管要俾火牛
次次都係Apple做仆街嘢(e.g. cut 3.5mm/火牛)
An廠抽水+An fan鬧爆
無耐之後An廠就跟
An fan就屌Apple做壞個頭
但唔記得咗其實啲An廠可以唔跟
根本間間An廠都想做仆街嘢但又唔敢做
下下都出動到立法又好sad嘅
不過依家流行環保
借環保之名唔跟牛應該好易過到骨
可能apple同其他an廠一早傾好咗不如一齊取消
12pro為例
上年11pro 256gb $9899
今年12pro 256gb $9299
扣埋耳機+charger仲平左$300

我覺得Apple算係良心
唔知今次iphone 12系列
邊部會跑出
好彩依家ios都抄左好多jb功能,如果唔係連捷徑都無真係大獲
再加上依家JB主力係支那人,更加唔JB
唔駛再出歐洲版,美國版叉電頭
係咪AOS?係就正常 佢計岀貨日
而家買AirPods Pro是否不智
算係咁啦
其實大部份人嘈都係因為冇得比佢地揀
就算出2個version 9899 同9299
apple 都知佢地會買9299 佢地都知自己會買9299
但佢地都係要有9899比佢地揀
唔會啊
雖然AirPods pro 降噪係差過一出果時
但用到依家都冇一絲後悔過第一日出就買
依家2020年終都算係一流

之前有料話2021年春有新AirPods 3
但同pro 條link 冇衝突
我們預計將在 2021/01/02 向您收取 200 GB iCloud 儲存空間方案的費用 $90.00,但是您的付款資訊有問題。
請務必儘速更新您的付款資訊。如果我們無法成功更新您的訂購,您的帳號將降級為免費的 5 GB 儲存空間方案。

做乜鳩?月頭先俾完$23月費
就算2TB都係$78,點解佢收我$90?
連登仔係唔會幫到你
你要搵Apple
book咗要等佢聽日
係咪釣魚 email 嚟
真係@itunes.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞