[月經] iOS集中討論區 (167) iBra Pro Max

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
試下Sleep制同音量-兩個制一齊㩒實出返DFU Mode睇下開唔開到機
12pro max依家邊到買最抵
我之前試過error 8
DFU完好多次都唔得
換左條線就冇事但係原本條線一路用黎back up叉電都冇問題
the club
買到嘅話
12pro幾時先炒完
放棄belkin
遲D 買個stand 自已砌算
點整
根本就冇貨
訂aos啦
我有frd 等緊12 pro, 日日都買唔到
成個幾兩個月,等到有機就出13
係咪完全冇人買,決定唔出咁多
等得嚟出面啲人aos都到咗貨用緊
今日經過胃訊
短短兩分鐘已經聽到勁多人問有冇iPad買
部12pro 套個官皮case無magsafe動畫
有無人都係咁
想知ios 有冇好用嘅reminder app 推介
想去到每日0000每係app icon上邊有badge提醒有幾多樣嘢未做
除左ticktick仲有冇咩推薦
Default app 唔得?
我用佢同Things
Default app set reminder 下個好煩
set完要再㩒詳細資料先較到日期同時間
things 3做唔做到有badge個個效果?
我係台前後買過3部
有badge
但建議你搵片睇下啱唔啱用先
13 Pro 有pre-order即訂都應該易買
12 Pro一開始都大貨
Pro max呢?
我想問下點解我用short cut時
用朗讀中文用番siri女聲時會lag機窒下窒下咁
早兩日先係士多walk in買咗部
想請教下
有無人WhatsApp 個Voice Message 要download 左先聽到 (即係唔係auto download)
12 pro + iOS 14.3 有時會係咁
XS Max + iOS 14.3 就無事
唔好意思打攪晒
想問下而家apple online shop買機同去鋪頭apple store 買機有冇大分別?
如果有死點有壞之類,係咪一樣有得換?
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞