覺唔覺呢代對靚仔既標準降低左

760 回覆
2917 Like 82 Dislike
連登仔睇韓仔: 屌柒頭咪又係靠身高髮型打扮

連登仔睇金鐘仔: 其實唔差執吓會幾靚仔
而家啲型棍中佬演員後生嗰陣都係美少男
哩個鄭雨盛真心屌打而家啲idol
我覺得而家啲人唔識分靚仔/型仔

身型高大好睇/打扮型格/樣唔靚但有男人味可能係型
五觀臉型上品叫靚仔

可以靚仔但唔型
或者型仔但唔靚仔
又可以靚仔兼有型
亦可以唔靚又唔型
不過我覺得男人型>靚仔

因為型係有一種吸引力同魅力,夠gentlemen會俾佢迷到覺得好Charm。反而所謂靚仔都係d韓仔油頭粉面,確實係靚但男人其實要既唔係靚,係佬味,因為咁先係男人特徵。油頭粉面果d仔點保護女人? 有事起上黎成個Pussy咁。

而型真係歐美人多,最好既例子係David Beckham,型到唔識講
大把樣靚韓星都可以一拳打到你訓低
樣係美男子就唔可以有肌肉?
繼續奶鬼佬鞋底啦你
右邊有d似胡鴻鈞
身材可以係數字、客觀,但評論身材好唔好都係主觀。燕瘦環肥,分別喺漢唐被視為好身材。
鬼佬世界既名星係brad pitt, Angelina Jolie
審美分兩種

一係鍾意啲咩,例如鍾意欣宜,咪覺得佢靚

二係級數,例如哥哥既五官氣質都係星級,獲得大眾公認

依個post應該係講二
碧咸係又型又靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞